בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Mpiko שמתחילה ב "עוד תמונות של נפגעי ההתקפה..."
כי לא צריך להגזים עם הדבר הזה.
המטרה של האשכול היא להתרכז באמל"ח ובאפקטים שלו, נכון שלתוך העניין הזה נכנס גם שימוש בחל"כ, אבל אנחנו עדיין מנסים לשמור על איזון בין הדיווח לבין חומרת הממצאים.
סה"כ התקשורת בוחשת בזה בכל פינה, הזכרנו את זה כאן וזה מספיק אע"פ שבצדק אתה מוסיף אזהרה כנדרש.
זה הרבה פחות גרפי מדברים אחרים, אין דם או חלקי גופות וכו'.
יש גסיסה (שיש בקליפים עם דם ושם זה 'בסדר').
מה שאני רואה זה מאות ילדים מתים, וחשוב שאנשים יראו מה קורה מעבר לגבול.
בסדר, ההודעה עדיין קיימת, את זו לא הסרנו, האחרות לא יחזרו !
אם יש לך השגות פנה אלינו בפרטי, את הכללי השאר לנושא האשכול.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Mpiko שמתחילה ב "במקרה הזה לא מדובר בחבורה של..."
ההיגיון שלך לחלוטין לא ברור לי. אם מדובר בילדים נפגעי חל"כ יש היבט לחימתי ו"שווה לחרוג מהחוקים", ואם מדובר במורדים "מחבלים" אז אין? לא באמת לא ברור ההגיון שלך. אין שום תרומה לדיון על אמל"ח ולחימה בהצגת ילדים מתים או לוחמים מתים. פשוט אין. אנו יודעים שהחומרים האלה ממיתים ואין צורך להציג כל זוועה שהמלחמה הנוראה הזו מספקת.
שמתי לב כי ישנם טילים שמשוגרים עם הזביל שלהם, וכאלו שלא.
מה השוני?
בהרבה סרטונים אחרונים נראית פגיעה בטנקים, אבל אין פיצוצי משנה.
הם זה אומר שהטיל לא חדר לטנק?
תודה
אני מניח שראית הרבה סרטונים של הטיל (HJ-8 (Red Arrow 8 הסיני (או ההעתק הפקיסטני שלו. לא ברור לי מאיפה המממנים של "המורדים" הסורים מביאים להם את הנשק)
כמו שמופיע כאן:
הטיל לא משוגר יחד עם הזביל, אלא שברגע השיגור, הזביל נפלט מהמשגר לאחור ואז טעינת טיל חדש לוקחת פחות זמן (כי לא צריך לנתק את הזביל המשומש כמו שנעשה בטילים אחרים)
לגבי השאלה השניה - לא כל חדירה מציתה גם את התחמושת שבטנק וגורמת לפיצוצי משנה. אם הליינר / הקליע לא פוגעים בתחמושת או גורמים לשריפה בתוך הטנק, אז אין סיבה שיהיו פיצוצי משנה - זה לא אומר שאנשי הצוות בפנים לא נפגעו או שהטנק לא הושבת.
בטנקים חדישים יותר, התחמושת מאוחסנת בצורה מוגנת יותר, וזה אמור להקטין את הסיכוי שחדירה של הטנק תהיה קטסטרופלית.
נערך לאחרונה ע"י NimDod בתאריך 31-08-2013 בשעה 20:55.
כפי שנאמר, הזביל נפלט לאחור. לגבי פיצוצי המשנה, זה תלוי היכן הייתה הפגיעה. פגיעה קלאסית בין תובה לצריך בדרך כלל תדליק את הטנק. פגיעת מזקום תשבית אותו, אבל לא תדליק אותו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mpiko שמתחילה ב "אמל"ח ולחימה ממלחמת האזרחים בסוריה #24"
בהרבה סרטונים של פגיעת נ"ט בטנקים, נראה שהטנקים נטושים- המנוע כבוי, ולא רואים תנועה של הטנק או בריחה של אנשי הצוות אחרי הפגיעה (אני לא מדבר על מקרים שהטנק כולו התפוצץ וברור שכולם נהרגו, כמובן)
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Mpiko
נראה לי בטנק הזה יש 3 אנשים .. כנראה אחד מת, השני בלי רגל... עם כמה שזה לא בסדר - אם הוא היה נשאר הוא גם היה מת ... בדיוק כמו שהרגו את החבר שלו בלי הרגל.
אין ספק שהוא עשה את הדבר הנכון להישרדותו. אם היה מנסה לעזור לחבר, כנראה שהיו שניהם נהרגים