לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2013, 03:05
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "בכוונה לא הכנסתי את הנושא..."

אהה אתה גם אוהב לשקר לעצמך. צפוי היה שתגיב ככה כאשר אומרים לך את האמת בפנים ואתה ממשיך להקשיב לרבי שמשקר לך בצורה חופשית. לכן ישי מש"ס גם התנגד להפריד את בית שמש לשתי ערים כי לבית שמש חרדית בלבד לא יהיו הכנסות והציבור שלכם לא יוכל לחיות בלי הביטח הלאומי, אבל תמשיך לשקר לעצמך חופשי.

בישיבות שלכם בחלקן הגדול לא מלמדים אנגלית ומתמטיקה או כל מקצוע אחר חשוב ולומדים שם רק תנ"ך והפירוש שלו בלבד ולכן הציבור שלך גם תקוע בהן בלי עבודה וזה בלי לדבר על משמרות הצניעות שלכם והלחץ מצד הרבנים לא לעבוד וללמוד תורה כל היום.
לכן מממשלה הכינה תוכנית לעזור למספר קטן של חרדים כהתחלה שמוכנים ורוצים לצאת לעבודה שלא קבלו חינוך מתאים שמוכנים לצאת לעבוד ולא לחיות כמו שהרבי אומר להם ובזמן הקרוב זה הולך לצאת לפועל שהתקציב לזה כבר עבר.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-08-2013, 04:50

איפה הבוחרים של לפיד עכשיו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "משרד החינוך מתכנן לבטל את רוב בחינות הבגרות בהם תנ"ך והיסטוריה"

ביולוגיה, כימיה, פיזיקה, שפות תיכנות ובחינות אחרות חשובות לפי הכתבה לא יהיו חובה ולכן המכינות הולכות רק לגדול והשכר לימוד שלהן יעלה עוד יותר והחלשים הולכים מזה רק להפגע, כי הטכניון ומוסדות אחריםעם רמה לא יסכימו לקבל סטודנטים בלי ידע בסיסי לאותם מסלולי לימוד והמל"ג במקרה הזה חייב להתנגד לזה.

אם ההחלטה הדבילית של יש עתיד תעבור, השכבות החלשות הולכות להפגע עוד יותר ופחות יוכלו ללמוד לתואר אקדמי, אבל עם ישראל בחר את לפיד וה 18 אנשי שמאל קיצוני שלו והעם מטומטם והעם ישלם.

בחרתם "יש עתיד" עם דוקטור בלי בגרות ו 18 אנשי שמאל רדיקלי? צאקי/בינג ואחרים בבקשה תראו את מי הכנסתם לכנסת ומה הם עושים לנו וצאקי אל תתחיל עם שעון הקיץ/חורף שוב בבקשה להצדיק את הבחירה שלך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 10-08-2013, 03:15

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "מה אתה רוצה מלפיד? הוא עושה בדיוק מה שמצופה ממנו"

הוא משקר לבוחרים שלו, הוא מקושר פוליטית ואם לא אבא שלו, הוא לא היה כותב באותו עיתון צבאי ולא מקבל את אותן עבודות ולכן המל"ג מוכנים לקבל אותו לתואר שני בלי בגרות קשרים בלבד ולרוב עם ישראל אין את אותם קשרים שלו היו ויש היום.

בן דוד שלי עם בגרות של ממוצע של קרוב ל 100 ועשה יותר מהחובה כולל יחידות ברפואה נוספות מחוץ לזמן הלימודים בתיכון ועדיין הטכניון חייב אותו לעשות מכינה במקצוע שהיה חסרה לו יחידה בבגרות ועוד מכינה במקצוע אחר שהוא לא למד בכלל בתיכון.

מל"ג לא הולכים להתחשב בהחלטה של יש עתיד רומק והיא תעלה לציבור הרבה מאוד כסף מהכיס של הציבור בלבד, כי הטכניון, העברית, חיפה, תל אביב, באר שבע וכל השאר יכניסו לעצמם הרבה יותר כסף מהמכינה הקדם אקדמאית ויעלו גם את השכר לימוד באופן ברור לזה.

ישן 10-08-2013, 13:25
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
האמת שאתה לא ממש מדייק
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הוא משקר לבוחרים שלו, הוא..."

כל אחד יכול (כמובן אם הוא עומד בתנאים בסיסיים) ללמוד לתואר מבלי שיש לו בגרות
(אוניברסיטה פתוחה למשל)
כמובן שגם שם יש הגבלות כי רפואה,משפטים וסוגי הנדסה שונים לא ניתן ללמוד שם
אבל זה אפשרי
אני בספק גם כמה אנשים הצביעו עבור לפיד בגלל דעותיו. אני נוטה יותר לחשוב שזאת הייתה הצבעת מחאה כי הרי ידוע לכל אחד שחובב הסיגרים,הג'ל והטברנה עם עינת שרוף הוא האחרון שמעמד הביניים מעניין אותו
אני חושב שנתניהו דווקא עושה כאן סוג של משחק
הוא גורם לאנטי נגד החרדים,נותן ללפיד להרוס על מנת שאנחנו הציבור עוד נתגעגע אליהם.
בוא נחזור לחינוך-מעטים האנשים שמנצלים את תקופת התיכון בשביל ללמוד משהו
ובוא נודה על האמת-לקראת בגרויות אתה לא באמת לומד אלא משנן
ובלוח השנה אין ממש זמן ללמוד שהזמן דוחק והמורים צריכים לעבוד לפי תוכנית מסויימת
אז אין זמן להשקיע בתלמידים שכושר הקליטה שלהם איטי משל אחרים
וזאת התוצאה-לא תקבל כלים שיעוררו לך את הדמיון ויצר הסקרנות לדעת
אלא הכי הרבה 80 עמודים מהם תצטרך לשנן מה הרצל אכל לארוחת בוקר,איך פרצה מלחמת העולם ולמה העולם שונא יהודים מבלי שתראה סרטים בנושא למשל או שתשמע עדויות של ניצולי שואה
כי עבור מערכת החינוך זה בונוס ואין זמן לבונוסים.
כנ"ל מתמטיקה
למה כל שנה בוכים שהבגרות הייתה קשה כשעל פנייה החומר אותו חומר? כי מלמדים לשנן נוסחאות ולא להבין איך הגיעו לנוסחא
וזאת התוצאה
ילדים שכן רוצים לדעת ישלמו כסף רב על שיעורים פרטיים
אחרים יסתפקו בבינוניות ("רק לעבור")
הרי בגילאים הללו אתה לא באמת חושב על אוניברסיטה או מקצוע
ובסוף אחרי הצבא משלמים את המחיר (תרתי משמע) בהשלמת בגרויות,מכינות,פסיכומטרי
ושאלה שתמיד תעלה זה "מה תעזור לי הבגרות בהסטוריה אם אני רוצה בכלל להיות כלכלן"?

ישן 09-08-2013, 10:12
צלמית המשתמש של צ'אקי.
  צ'אקי. צ'אקי. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.12
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "משרד החינוך מתכנן לבטל את רוב בחינות הבגרות בהם תנ"ך והיסטוריה"

ביומיים האחרונים יצא לי לקרוא המון תגובות של אנשים לנושא הזה והרושם שלי הוא שאנשים לא מבינים שאין שום כוונה לפגוע בלימוד מקצועות כמו היסטוריה, ספרות ותנ"ך - סה"כ לא תהיה בסוף בחינת בגרות אלא בחינה פנימית.

אני הכי נדהם מתגובות של אנשים שמציגים את עצמם בתור מורים ומתלוננים שהולכים לעשות פגיעה אנושה במקצועות שהם מלמדים. למה? אני לא מבין את ההיגיון שלהם - הרי זה לא שתלמידים יזלזלו בלימודי ההיסטוריה החל מבית ספר יסודי ועד לתיכון רק בגלל שלא תהיה בסוף הדרך בחינת בגרות.

נראה לי שמה שמפריע למורים זו הפגיעה ביוקרה שלהם. מורה אומר לעצמו "מה?! במקצוע שאני מלמד לא יעשו בגרות??" - האגו שלהם נפגע.

זה שעם ישראל רגיל לזה שעושים בגרות בכל דבר לא אומר שזה נכון. פעם היו רגילים לזה בארה"ב ששחורים הם עבדים - זה עשה את זה נכון?

לפעמים צריך לעצור לרגע ולבחון האם הולכים בדרך הכי נכונה.
ישן 09-08-2013, 11:21
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "העובדה היא שתלמידים מהיסודי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sheep
העובדה היא שתלמידים מהיסודי עד התיכון לומדים הרבה מקצועות שהם לא יעשו בהם בגרות (למרות שהם יכולים לעשות בחלקם בגרות), ועדיין רובם שואפים להצליח בהם ולקבל ציונים גבוהים.

זה לא נכון ביי פאר.
יש תלמידים כאלה, אבל אין שום מצב שהם מייצגים את הרוב.

ברור ששיטת הבגרויות (או מבחנים בכלל) רחוקה מלהיות אידיאלית בללמד. אבל המקצועות היחידים שנלקחים איכשהו ברצינות זה מקצועות לבגרות. ככל שמספר היחידות גבוה יותר ככה הם נלקחים ברצינות גמורה יותר, חד וחלק.
משתמע מכך- אם רוצים שיקחו מקצועות ברצינות (גם אם הרצינות הזאת רחוקה מאידיאלית) צריך שיהיו בהם בחינות בגרות.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 09-08-2013, 11:35
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
אני לא מסכים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "[QUOTE=sheep]העובדה היא..."

זאת אמירה מתוך פחד שהתלמידים לא יהיו רציניים לגבי הלימודים והבחינות.
הפלא ופלא, יש מדינות ואוניברסיטאות בעולם שכלל לא מבצעות מבחנים והסטודנטים/תלמידים פה בארץ לא קרובים לרמה שלהם. המבחן הוא אמצעי הפחדה ותו לא. גם ככה שבוע-שבועיים לאחר המבחן התלמיד שוכח את רוב החומר.
צריך להבין שמערכת החינוך שלנו מושתתת על עקרונות המהפכה התעשייתית ולא השתנתה מאז (כמעט 250 שנים! ), ועוד לא קם האמיץ שיגיד שיש לשים קץ לשיטה ההזויה הזאת.
מבחן בבית הספר לא מודד כלום חוץ מיכולת למידה ושינון, מאידך- אם הציון יורכב מהשתתפות/פעילות בשטח/ עבודות מעשיות או תיאורטיות/סדנאות או כמעט כל דבר אחר, אז אני מבטיח לך שהישגי התלמידים ירקיעו, הלימודים יהיו מהנים יותר, והחומר הנלמד לא יירד לתהום הנשיה כל כך מהר.
ישן 10-08-2013, 03:25

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "ביומיים האחרונים יצא לי לקרוא..."

אם היית יודע כיצד במל"ג עובדים היית יודע שלפיד משקר לך בפנים,אבל אתה לא ממש יודע כיצד הם עובדים שם.

גם בקנדה שה sat לא חשוב אצלם כמו שהוא חשוב כאן ובארה"ב כל כך יש בחינות אחרות כמדד וזה לא כמו שלפיד ושר החינוך הטיפש שלנו רוצים לעשות כאן. אין מדינה שזה קיים בה עם חינוך טוב ולפיד ויש עתיד רק יפגעו עוד יותר בחינוך כאן.
התוצאה של ההחלטה תהיה מכינה קדם אקדמאית יותר יקרה מהיום ויותר ארוכה לכל הציבור והציבור החלש לא יוכל לעמוד בזה כלכלית. אם היום מכינה לוקחת שנתיים לרוב עם קורס חוזר לחלק מהאוכלוסיה עם ההחלטה של לפיד שלך זה יהיה 3 שנים או שנתיים עם יותר חומר, אבל על זה בחרת לא לחשוב כאשר בחרת בלפיד צאקי/בינג.
אריאל, הטכניון, העברית חיפה, תל אביב, באר שבע וכל השאר זה לא מעניין אותם ההחלטה הטיפשית של לפיד שלך עם הקיצור דרך בשביל בוחרים כמוך והציבור פשוט ישלם יותר מהכיס שלו מכינה קדם אקדמאית כולל אדם שיש לו 100 בבגרות ממוצע בשביל ללמוד מסלולים שחייבים ללמוד יותר מזה.

ישן 09-08-2013, 13:54
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הזמן קצר והמלאכה מרובה והפועלים עצלים ובעל הבית דוחק

ואם בעל הבית לא ידחוק - מאומה לא יספיקו הפועלים ממלאכתם.

אני מכיר מקרוב מערכות חינוך נטולות מבחנים. חילוניות ולא חילוניות. כולם מאושרים ומחייכים שם ללא הרף, כולם גאונים ועוקרי הרים ומבצעים עבודות חקר מדהימות בפוורפוינט או מכירים בע"פ משניות אין ספור וכן הלאה - עד ש.. עד שמגיע המלמד הרציני. זה שלא בוחן את מה שהתלמיד מתענין בו אלא את מה שהתלמיד צריך לדעת כדי להתקדם לשלב הבא בתהליך איסוף הידע ואז מזוהות לא אחת קטסטרופות וגם זה לא תמיד משכנע את ההורים ואת הגאון הקטן שאולי משהו חורק בלמידה.

כשלא בוחנים - לא מאתרים תקלות. כשאין מדד השואף להיות חצי אוביקטיבי אז התלמידים יוערכו לפי יחסי הצבור ומאזן האימה שלהם ושל הוריהם מול המורה ואיש לא יעז לנסות ולאתר חסרים.

יתרה מכך, כשלא בוחנים וכשאין מחמיאים לתלמיד המצליח - מורידים מהמוטיבציה של האדם ללמוד. אם אני אכתוב ש 2+2 =4 בעיפרון אפור והילד שלידי יכתוב ש2+2=3 יעשה זאת בהצגה צבעונית ובמספרי ענק מקושטים אזי בהעדר מבחן יוערך המקשט כטוב יותר ולגבי התוצאה תשקר לעצמה המערכת כי 'זהו הנראטיב שלו'. בכל אחד מאיתנו טמון עצלן קטן ובאם לא תונף חרב הכישלון והאכזבה של הסובבים מעל ראשנו קשה יהיה לדרבן אותנו להתאמץ ולשנן ולתרגל שוב ושוב.

זה נכון למבוגר ובטח שנכון לילד וזה די מגוחך שדווקא אדון יאיר קופרניקוס העוסק ביום יום להאשים בכל דבר את עולם הישיבות והחרדים מאמץ בחום את אחד החסרונות האקדמיים של עולם זה - העדר בחינות ידע סדורות, אוביקטיביות ותכופות למי שאינו חפץ ללמוד לרבנות או לדיינות.

אחלק את הדיון ל3 חלקים כמקובל בצבאו של יאיר לפיד:

[1] האם צריך אדם למען עצמו ולמען החברה ללמוד מכלול של ידע רחב ומגוון בטרם צאתו לבגרות?

[2] האם בחינות הן כלי הכרחי בתהליך הלימוד?

[3] האם די בבחינות פנימיות או שמא יש לקיים גם בחינות רשמיות, מפוקחות יותר ואחידות יותר [דהיינו 'בחינות בגרות'?

[1] מנקודת מבטי - הידע העכשווי הוא רב ומגוון ויש לגעת בו במהלך חיי הילד הן למען איסוף הידע והן למען תרגול מיומנויות הלמידה. הידע בנוי כנדבך על נדבך. גם אם אנחנו לא זוכרים מה הרכב המלט ביסודות עדיין אנו זקוקים לעבור דרכם כדי לבנות את המרפסת בקומה השלישית.לא ללמוד תנ"ך והסטוריה [ומבחינתי לא להבחן משמעותו 'לא ללמוד'] - זהו מתכון לבורות גורפת. זה טוב להגדלת קהל הצופים של תוכניות הראליטי. אני לא בטוח שזה טוב לעמישראל.

האם יש מקום לאפשר לילדים לבחור את נתיב הלמידה המענין אותם? בעידן החרות צריכה התשובה התאורטית להיות 'כן' רבתי אבל חרות זו היא למעשה הנחת כבלים. ילד בגיל ביה"ס היסודי לא יכול לדעת מה יעניין אותו או מה יהיה נכון לו לדעת לכשיהיה גדול ואם נעניק לילד שרוצה להיות טייס את ההזדמנות לעשות סולו בגיל 10 - יש סכוי טוב שעד גיל 21 הוא יתרסק ולא יגיע לירח.

באשר תהיה עמדתי - הרי שהחברה המערבית כבר הכריעה לגבי עמדתה בעד הקניית ידע מובנה ומגוון במאה האחרונה. אם מישהו חולק על כך הוא צריך להאבק לא בבחינת הבגרות אלא בכל דגלי ההשכלה הרחבה בהם מנופף הד"ר ג'ל. יאיר לפיד הוא הרי הלוחם הגדול כנגד התפיסה החרדית המתמקדת בתחום ידע מסויים ובעד כפיית הליבה. ומכאן שעברנו את המשוכה הראשונה בדיון והגענו למסקנה כי יאיר בר מוח הינו בעד השכלה רחבה

[2] את עמדתי לגבי בחינות כהכרח בתהליך הלמידה כבר הבעתי מעלה. אני חושב שגם כבוד שר האוצר וקיסר יש עתיד תומך בענין שהרי הוא בעד מתן פטור לעילויים וכיצד ידורגו עילויים אם לא יבחנו? הוא בטח לא מתכוון להפקיד את הדבר בידי הרבנים שאינו בוטח בהם. אם אצרף לכך את הלהיטות לבחינות מיצ"ב כגורם מדרבן לבתי הספר ואת זה שמעולם לא הוצע כי לימודי ליב"ה יבוצעו ללא בחינות אגיע למסקנה שמר לפיד מסכים עימי שללא בחינות קשה לאמוד ידע וקשה לכפות ידע ומי כמוהו יודע שכשלא כופים ידע על אדם הוא עלול שלא לרכוש אותו. ומכאן שעברנו את המשוכה השניה בדיון והגענו למסקנה כי יאיר הינו בעד שילוב בחינות במהלך הלמידה

[3] בחינות פנימיות בלבד הן פתח לצרות. במיוחד כאשר המוסד הבוחן ומנהליו מדורגים לפי תוצאות הבחינות. בחינות הבגרות העומדות בסוף הדרך הן האמצעי היחיד של המדינה המממנת את הלימודים לדעת בקרוב סביר אם ההשגים שנמדדו לבוגר ב12 השנים האחרונות הן אמת או שקר. הבגרות החיצונית היא גם הדבר היחיד שיאיים על העצל שהתרגל לחסות בצל מורים מוטים וגם דרך חשובה לאוניברסיטאות להבין האם ההערכות המוצגות בפניהן משקפות בקרוב את המציאות. אדם עצל וקל דעת או אדם שקשייו לא אותרו וטופלו במועד - לא יצליח בבחינות הרשמיות. אם אין לו קשרים וממון - הרי שהדבר יתן יתרון לחרוצים ולישרים על פניו.
את זה - יאיר בטח ובטח שיודע ומכאן שעברנו את המשוכה השלישית בדיון ויאיר תומך בבחינות בגרות.

אז למה בכל זאת מפלגתו=הוא רוצה לעשות את ההפך? פשוט מאוד - הוא נכח בשעורים אך לא הפנים מאחר וסבר שאין מבחן בסוף הדרך.

נ.ב
אני עדיין חושב שאת התפקיד העיקרי שלו - קרי מתן שכפ"ץ תקשורתי לפקידי האוצר בתקופה של קיצוצים קשים יאיר בהחלט ממלא. זה תפקיד הכרוך בקשרים שלו עם טייקוני מדיה ובציפיות שלהם ממנו, בחזות הטלויזיונית הדי מיומנת שלו ובכך שמאגר הבוחרים החשובים למשק שהיה בעל פוטניציאל גדול ביותר להתנגד לתוכנית הכרוכה במסוי מוגבר - די יושב בכיס שלו. אבל יאיר הוא מקרה נקודתי וטוב שכך.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 09-08-2013 בשעה 14:01.
ישן 09-08-2013, 16:20
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
ולהלן המקצועות המחליפים

הקלדה עברית (מחליף את הבעה עברית)
מתכונת-התלמיד יסמס את התשובה לשאלה
שאלה לדוגמא: איך עבר הסופש?
תשובה: שייוווווו חבל"ז!!!!!!!!!!1111111

מבוא למדעי הקיר (מחליף את תנ"ך)
שאלה לדוגמא: מי אמר למי נכון שמורן כזאת סתומה?
תשובה: ליטל סוויסה כשרצתה לשלוח הודעה פרטית לידיד שלה ים גל אבל בטעות פרסמה על הקיר שלה בפייסבוק וכך מורן אפללו יכולה לדעת מה חושבים עליה

היסטריה (מחליף את הסטוריה)
שאלה לדוגמא: באיזה תאריך את,ילידת 1998 נכנסת לשירותים באומן 17 עם ההוא שרקדת איתו ושהזמין אותך לוודקה? האם זכרת לקחת פוסטינור אחרי?
תשובה: שבוע שעבר,לא אמאאאאא'לה אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!!1111111

ישן 11-08-2013, 08:40
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06

אנחנו צוחקים על יאיר לפיד וקוראים לו דמגוג, אבל בואו נהיה כנים- האשכול הזה מלא בטענה דמגוגית לפיה יפסיקו ללמד את המקצועות המדוברים, וזה לא נכון- יעברו לצורת הערכה אחרת (שאיני אומר שהיא טובה).

כבר היום, באזרחות (עבודת חקר), ובאנגלית (ספרות, תלמידי 4-5 יחידות), חלק מהציון ניתן על ידי בית-הספר בהערכה פנימית על עבודה. באזרחות זה 20% מהציון הסופי, באנגלית יותר, אבל הבית ספר יכול לבחור אם לעשות בחינה חיצונית או שורת עבודות. במספר בתי ספר גדול, שבחר בעבודות, כולם עושים ביחד, או שהמורה אפילו רושם את התשובות וכולם מעתיקים. ספרות הם לא לומדים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:46

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר