30-07-2013, 12:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
השיחות נפתחו עם סיכוי אפסי להצלחה -וואלה
קישור
אותי יותר מטריד הפנים השמחות של גברת פינוקיו ושל האדונים שלה מהקרן החדשה וכלי התקשורת של השמאל.
ציפי לבני: "בואו נתחיל את השיחות"
שר החוץ של ארה"ב: "על מה כמה אחוזים ממדינת ישראל את מוכנה לוותר בשביל הערבים המלאכים שלקחתם להם את האדמות בפשעי מלחמה?"
הנציג הערבי של עם שלא קיים: "אני לא מוכן לוותר על כלום ואני דורש להמשיך לתמוך בטרור נגד היהודים ועזרו לרצוח יהודים גם אחרי שנסלק מפלסטין הקדושה את כל היהודים לחלוטין שלא הייתה קיימת לפני 67, שיחרור של כל הגיבורים שרצחו יהודים, עזרו לרצוח יהודים ובעתיד יעשו את זה ואת כל השטחים מדינת ישראל והתקציב שלה."
ציפי לבני: "טוב אני מסכימה להכל בשביל לקבל הכרה בינלאומית שעשיתי משהו למען מדינת פלסטין, אבל תנו לי לוותר בשלבים אחרת זה לא יעבור בממשלה ובכנסת ישראל ותהיו צריכים לחכות כמה שנים עד שאוכל לתת לכם הכל."
שר החוץ של ארה"ב והנציג הערבי של עם שלא קיים: "זה לא מספיק טוב לנו" בו זמנית כאחד.
לדבר איתם זה לזרוק את כספי המיסים לפח ונזק ביטחוני למדינת ישראל ולא יותר מזה במצב של היום.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|