12-07-2013, 05:58
|
|
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
|
|
חבר מתאריך: 03.10.06
|
|
העבודה נהייתה מקום מגעיל שממש קשה לי להיות שם.
עד לפני כחודש כשהייתי טובה בנתונים- כולם לקחו את זה כמובן מאליו, אבל עכשיו כשכבר נגמר לי הכח ואני עושה עבודה פחות טובה מבחינת הספק (אבל עדיין השירות שלי מעולה)
הם יושבים לי על הראש עם "איך הדרדרת כל כך, היית בטופ בין הטובים ביותר, בלה בלה בלה".
הם דורשים שאתן שירות יותר גרוע רק בשביל שההספק שלי יהיה יותר טוב. זה משגע כשדורשים ממך להיות משהו הפוך ממה שאתה!
לא יודעת אם אני מוכנה או אם יש לי כוח לזה.
ואם זה לא מספיק, רבתי אתמול עם החברה הכי טובה מהעבודה.
היא מרגיזה ברמות על!!!
השבוע סירבתי להפגש עם חברה אחרת בשביל ששתינו נוכל להפגש, ובסוף היא מבריזה לי ברגע האחרון בלי שום סיבה.
בסוף סתם נשארתי בבית כי במשך יום שלם לא יכלה לומר לי אם כן או לא. מה זה המשחק המטומטם הזה?
אז כשהיא רשמה לי להצטרף אליה מחר בקניון, רשמתי לה שאני לא יכולה כי קבעתי עם החברה שהברזתי לה,
זאתי פשוט יצאה עליי ואמרה שאולי עדיף שלא נפגש בכלל כי אז יהיה לי זמן לכל החברות האחרות שלי שאני "לא רוצה להבריז להן".
כאילו את רצינית?? אני מתעדפת אותך ראשונה, ואפילו קצת הכרת תודה אין לך!!!
סליחה באמת שאני לא כל פעם מעיפה את כל שאר החברות שלי מהמדרגות רק בשבילך!
וכמובן יש את ההוא בעבודה, שכל הזמן ממציא תירוצי עאלק לכך שהוא לא מתקשר.
בעבודה עצמה הוא כל הזמן כאילו חותר למגע ולשיחות פרטיות ולכך שידעו שכנראה יש בנינו משהו, וברגע שמסיימים לעבוד פתאום יכול לקרות שלא נדבר שבוע.
חברה שלי כמה פעמים בתקופה האחרונה ניסתה לשאול אותו מה קורה, ופעם הוא מביא תירוץ של "היא עסוקה בכל מיני דברים"
(למרות שהייתי עסוקה בטירוף לאחרונה- תמיד השתדלתי להקציב זמן לחברים קרובים, כך שזה בולשיט) ופעם של "אני לא חושב שהיא מעוניינת" (כאילו... אם אתה לא מנסה איך תדע)
ופעם של "היא לא רוצה שאני אדבר עם אנשים מהעבודה ואני לא רוצה לנתק קשרים בגללה" (יש כמה אנשים שאני לא סובלת בעבודה, אבל מתי אמרתי דבר כזה???
למי אכפת עם מי הוא מדבר כל עוד אני לא חייבת לדבר איתם גם?)
מה יש לאנשים עם הפיצולי אישיות שלהם?? הקטע של החם-קר-חם-קר שלו ממש מפגר.
מבחינתי הבנאדם אבוד. הייתה לו הזדמנות והוא פספס אותה. באסה לו!
זהו, הוצאתי עצבים ועכשיו כולם מוזמנים להחנק שם