14-06-2013, 12:32
|
|
|
חבר מתאריך: 14.06.13
|
|
קשה בצבא, בסיס סגור
אהלן! טוב זה קצת מגילה אבל מקווה שתבינו אותי כי אני די במצוקה..
אז ככה.. התגייסתי למערך הטכני.. כן כן.. וואלה באתי בגישה של באמת בכיף למרות כל החרא שאמרו על זה, אבל עזבו את זה.
עשיתי טירונות ואז 2 קורס בטכני (ווואלה היה כיף!), אבל אחרי זה התחילו הבעיות.. כשהגעתי לסדיר..
בקשתי וקבלתי להיות במוצב מסוים בצפון, מפה התחיל סוג של דיכאון שנמשך כבר עד היום:
כשהגעתי לשם קבלתי את השוק של החיים וישר אחרי שבועיים אמרתי להם שיש לי בעיות נשימה שם ובגלל שאין שם רופא אז העבירו אותי לבסיס אחר בצפון.
באותו בסיס לא הצלחתי להסתגל.. גם לא אהבתי את התפקיד (לא משנה איזה) וגם לא הסתדרתי עם האנשים, כולם היו שם ערסים דפרים כאלה חח..
מפה לשם בקשתי לעבור לבסיס בדרום בגלל שחבר שהיה איתי בקורס היה שם ואמר שממש טוב שם!
עשו לי קצת בעיות עם זה כי אחרי הכל לא כזה קל לעבור בסיס, אבל אחרי חודש וחצי - עברתי.
אז הנה הגעתי לבסיס ה3 בסדיר, בגישה הכי טובה שיכולה להיות.. אבל מה? היציאות. 11-3.
ממש קשה לי עם היציאות וזה ממש שינה אותי, אני מסתובב שם כמו איזה זומבי כי אין לי מצב רוח לכלום, לא ישן הרבה כי חושב על זה, בקושי אוכל, מצחצח שיניים פעם ב.. ובקיצור - מזניח את עצמי.
אני שם כבר חצי שנה כמעט, וביקשתי לראות קפ"ס (כמו קבן - רק בחיל האויר).
בפגישה הראשונה איתו סיפרתו לו את הסיפור והוא רצה לקבוע עוד פגישה.
בפגישה השניה הוא רצה שאני אתחיל ללכת יותר לחדר כושר, בריכה (כןכן אחלה של תנאים.. אבל עדיין ממש קשה לי) ואהיה יותר עם אנשים, אמרתי לו שזה קשה לי ושרציתי לברוח.
בקיצור הוא קבע לי עוד פגישה איתו רק עוד 3 שבועות, מהפגישה השניה לא יצאתי בהרגשה טובה, כאילו הוא לא הולך לעזור לי.. רק אומר יהיה בסדר יהיה בסדר.
אני כבר לא יודע מה לעשות, המפקד מביא לי אפטרים כשאני צריך אבל עדיין אני חוזר לבסיס עם הרגשה של דיכאון, אני בבית חושב רק על זה שאני הולך לחזור לבסיס וזה גורם לי הרגשה של דיכאון.
לא יודע כבר מה לעשות.. למפקד אין כל כך איך לעזור לי יותר מידי חוץ מאפטרים שלא עוזרים וקפ"ס שאומר שזאת רק תקופה רעה.
לא יודע כבר למי לפנות או מה לעשות. רציתי לשתף אותכם ולדעת מה אתם הייתם עושים..
תודה אם קראתם והקשבתם! שתהיה שבת שלום והמשך שירות מהנה לכולם...
|