25-05-2013, 23:16
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.13
|
|
סליחה אל ההתנסחות, במפציץ התכוונתי לתקיפת אוויר קרקע כדוגמת משימות התקיפה של חיה"א הישראלי, ולא מפציץ במונח של חיהא"א או הרוסי.
וכל מה שאומר שהתחושה שלי (וכמה מחבריי) זה שהוא מטוס בינוני אם טעיתי אז סליחה. אין לי כוונה להפוך את הדיון למה שקרה בF-35.
ובאופן כללי, כולנו בני אדם וכולנו טועים, אם בדיון יתייחסו אך ורק לנושא הדיון הפורום יהיה נעים לכולם, ולא רק לוותיקים ולמומחים שכבודם מונח במקומם (ויש הרבה כבוד). אני יודע מכמה מחברי שהם נמנעים לכתוב בפורום וכתוצאה מזה גם לבקר פחות, מהסיבה הזו. אני יודע שהנושא עלה לדיון כבר כמה פעמים, אבל עדיין יש תחושה של זלזול מופגן שפוגע בחוויית הגלישה בפורום. ואני לא חושב שטעות היא פשע כל כך רציני.
אני צעיר וחסר ניסיון, אבל אני כן מדבר מתחושה של צעירים, ואני לא לבד. אני חושב שלטובת הפרום כדי שצעירים חסרי ניסיון יוכלו להנות מפורום איכותי זה, אני מבקש שיתייחסו כאן בפחות זלזול. ובבקשה לא לשכוח שני דברים האחד גם אתם הייתם חסרי ניסיון פעם (אולי לא עיצבנתם אף אחד אבל עדיין), ובנוסף אני וכנראה כל הצעירים חסרי הניסיון שואפים ומאוד מקווים שנהיה יום אחד מומחים, וחבל לפורום לאבד גולשים כאלה (לא אני, אני אוהב מדי את הפורום).
|