עוד דגם שסיימתי לבנות במהלך חופשת החג - להטוט (או דינפדר בלעז) בקנ"מ 1:48 של חב' אקדמי שנבנה כלהטוט 213 "עכן" של טייסת מגע הקסם.
הכנתי מס' תוספת מסקראץ כגון אנטנות קשר, מג"א ופנס נחיתה בגחון.
המסוק נצבע בצבעי 118, 119 של Humbrol. לצערי לא היה לי את צבע 110 כפי שאמור להיות עפ"י המקור אבל אני מרוצה מהתוצאה הסופית.
את סימן ה-V איכשהו הצלחתי להכין מערבוב של צהוב 15 של רוול, 85 ו-74 של Humbrol עד להתאמה לתמונת רפרנס שהייתה לי.
המדבקות הן של Sky's Decals - SD19 - Israeli Air Force Helicopters
הערות יתקבלו בברכה,
על שולחן העבודה מונח כרגע נץ 1:32 שבניתי לפני עשור וחצי... ושהיה צבוע במכחול והחלטתי לשפץ אותו ולצבוע מחדש.
דולב - נחש מה הדגם הבא אחריו ...
נערך לאחרונה ע"י בנצי.ב בתאריך 04-04-2013 בשעה 18:03.
נראה שהוצאת משהו יפה מהדגם הפשוט של אקדמי .... מקווה לראותו במפגש.
רק שני דברים :
1)מהתרשמות שלי בתמונה האחרונה, נראה לי שהרכבת את כנף הטילים(בטח יתקנו אותי במינוח ) אחרי הצביעה והדבק קצת "אכל" את הצבע באיזור החיבור.
2) קצת מאוכזב ונגיד לך במפגש
1)מהתרשמות שלי בתמונה האחרונה, נראה לי שהרכבת את כנף הטילים(בטח יתקנו אותי במינוח ) אחרי הצביעה והדבק קצת "אכל" את הצבע באיזור החיבור.
2) קצת מאוכזב ונגיד לך במפגש
הי דולב
תודה, הצילום של הדגם אכן מראה את ה"איכול" של הצבע אבל במציאות זה לא נורא כל כך .
דגם יפה מאד , יותר מדי נקי אני חייב לציין שוב , לפחות ווש סביב הדלתות כדי להדגיש שמדובר בדלת היה יכול להיות מעולה.
לגבי ההערה של דולב זה נראה נכון שהדבק קצת אכל את הצבע סביב אבל זה בסדר , נראה אוטנטי בקטע הזה. (שים לב לתמונות ברשת תראה שגם במציאות החיבורים האלה לא תמיד שלמים ומושלמים.
לגבי נושא הצביעה...
ראשית צבע הגוף - במידה ואתה מרוצה אז הכל בסדר , בכל מקרה בוא לא נשכח שהצבעים במודלים הנ"ל נשחקים עם הזמן ומאבדים את הצבע המקורי ובמיוחד בשמש הישראלית.
לגבי הוי הצהוב , להבא תנסה להשיג את המברול מס' 154. הוא מתאים.