ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו כאן, מישהו כבר ראה? מה דעתכם על פרק הסיום של העונה השניה?
זהירות - ספויילר!
איך לעזאזל הוא חי?! אני לא מבינה את זה. איך. בהתחלה חשבתי שהוא זרק איכשהו את הגופה של מוריארטי, אבל ראיתי שוב את הסצינה ורואים בבירור שתוך כדי הנפילה הידיים זזות. בנוסף, כשהופכים את הגופה, עשיתי PAUSE והסתכלתי טוב טוב על הפנים ואלו הפנים של שרלוק. אז איך? אני זוכרת שמוקדם יותר בפרק הוא ביקש את העזרה של הבחורה מחדר המתים, אבל גם אם היא כן עזרה לו איכשהו, אני לא מבינה איך הסיפור אמור להסתדר. מה אתם אומרים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MiRi_GrEEn שמתחילה ב "שרלוק - עשוי להכיל ספויילרים"
לא סובל סדרות של חוקרים מתוחכמים, סדרות סוג ג' שהעולם אכל וירק אותם בחזרה. ולא אכפת לי שזה מבוסס על רב מכר מפורסם, אם כי לפי מה שהבנתי זה מתרחש בתקופה שלנו.
האמת שגם אני שונא סיפורים על חוקרים סופר מתוחכמים, ועלילת שרלוק זו באמת עלילה לעוסה, אבל הסדרה הספציפית הזו מאוד מקורית, מעניינת וזורמת.
העובדה שהעלילה מבוססת על המאה ה-21 תורמת המון.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MiRi_GrEEn שמתחילה ב "שרלוק - עשוי להכיל ספויילרים"
סידרה נחמדה אבל
זהירות - ספויילר!
בגלל שכל פרק הוא שעה וחצי
ובגלל שכל עונה היא שלושה פרקים והפרק האחרון של העונה הראשונה מתחבר לפרק הראשון של העונה השניה, זה יוצר פרק אחד ארוך מאוד של שלוש שעות !
ואז פתאום יש פרק שלא קשור לכלום ב"אמצע" העונה, יוצרי הסידרה צריכים להחליט עם זה סידרה בהמשכים או שכל פרק עומד בפני עצמו.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "סדרה מעולה! אני מחכה בקוצר..."
זהירות - ספויילר!
לא יודעת. שוב, מכזה גובה העצמות נשברות. אני חושבת שהטריק הוא במשהו במדרכה. כלומר בוודאות הייתה נפילה, ובוודאות שרלוק היה הנופל. אני חושבת ששני הפרטים האלה לא ניתנים לערעור. גם מפני שהרוצחים היו צריכים לראות אותו קופץ כדי להתקפל, והעיניים שלהם לא ירדו ממנו... כנראה שמשהו בנחיתה מפוברק... אם אני לא טועה, דר ווטסון לא ראה את המפגש של שרלוק עם הרצפה, היה שם איזה רוכב אופניים שנתקע בו... אז אולי היה איזה מזרון או טרמפולינה או משהו... גם כל הפרמדיקים הגיעו ממש מהר, כאילו הם חיכו שם... בקיצור אני ממש במתח לגלות איך הוא תכנן את זה
נערך לאחרונה ע"י MiRi_GrEEn בתאריך 27-03-2013 בשעה 03:40.
עכשיו נזכרתי שכשראיתי את העונה הראשונה, אז יצא לי לראות את הפרק ה-0. באיזשהו שלב במהלך הפרק הראשון נפל לי האסימון שזה בעצם אותו פרק רק בעריכה שונה. זה היה מדהים לצפות בשני פרקים בעלי אותה עלילה בעריכה שונה. בפרק ה-0 היו סצינות גנוזות, צילומים מזוויות שונות לחלוטין ועוד. אני מניח שזו היתה גירסת פיילוט לסדרה, שעברה שינויים משמעותיים לאחר שאושרה לשידור.