11-03-2013, 09:16
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.08
|
|
תשובה של חימושניק..
ב82 היו לי כמה נגמש''ים עם מיגון מאוד דומה לזה שלך, אולי רק קצת יותר רחב...עד שהגענו לפאתים של ביירות דאגתי להסיר את כולם ולמה?
כל עוד הכלים נעו בשטח פתוח\כביש החוף לא היתה שום בעיה, התקלות התחילו כשהכלים נעו בתוך הפרדסים ובתוך השטח העירוני, הסורגים התעקמו\נתלשו\הפריעו לפתוח את תא המנוע ולהגיע לציוד שהיה ביניהם לבין הבודי של הנגמ''ש. כמו כן הנגמש''ים היו "מצופים" בארגזי תחמושת מלאים בחול נגד אר פי ג'י או דשקות ורובם נשברו, החול נשפך ולא היו יעילים, איכשהו התקשרתי למקחש''ר, הסברתי להם את הבעיה והם אמרו לי שהם ישלחו מישהו לבחון את הבעיה ולראות מה עושים..אחרי 3-4 ימים לא הגיע אף אחד אז פרקתי אותם, אחד החששות שלי גם היה שבגלל הרווח הגדול בין הבודי של הנגמ''ש לסורגים אם חו''ח ייפגע חייל בתוך הכלי הוא עלול ליפול לתוך הרווח ולהתקע שם...אולי המיגון שלך יותר טוב, אבל הוא פשוט הזכיר לי יותר מדי את הצ'יקמוק של מקחש''ר ב1982..בתמונה הראשונה, תסתכל על הנגמ''ש התחתון, אפשר לראות את הסורג הקדמי, תראה את המרחק הגדול ותקיף את כל הנגמ''ש ותבין לאיזה מימדים מפלצתיים הוא הגיע, לא היה לזה סיכוי בתוך הכפרים ובתוך הסמטאות של מערב ביירות..