04-03-2013, 18:56
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shayetet13
אני מסכים איתך לגבי הנחרצות, אבל בתור מפקד (קצין?) היית שולח חייל לקנות נעליים שהוא צריך לקבל בצבא?
|
לא.
מצד שני, בתור קצין אני מודע למכשולים שעומדים בפני צה"ל ובתור קצין נאלצתי לקנות לעצמי נעליים לא אחת.
הפואנטה היא- זה לא תקין שלוחם נאלץ לקנות לעצמו ציוד. בטח בסיסי שבבסיסיים. מצד שני "אין נעליים להחלפה" זה תסריט שנתקלתי בו למען האמת יותר פעמים מ"יש נעליים (או כל דבר אחר) להחלפה".
ככה שלבחור אכן יש את האפשרות לעשות את כל מה שהוצע לו באשכול ובינתיים להמשיך לקרוע את הכפות רגליים של עצמו ולגרום נזק מיותר (לא רק פיזי אגב) ולהגיע לדרך ללא מוצא שוב ושוב ושוב, או שאחותו יכולה לקנות לו נעליים מנקודות קבע, במקום לקנות נעליים לעצמה (היות ואני מניח שהיא לא לוחמת ועל כן השימוש שלה לנקודות מדים בקבע נמוך) וליצור לעצמו פתרון.
ציטוט:
זה פשוט - להגיד למפקד (או לסמל, לא יודע מה הנוהל שם), לא מקבל פיתרון? יש מ"מ, לא מקבל פיתרון? יש מ"פ. שינסה לתפוס שיחה קטנה עם הרס"פ שלך, כי אולי בכלל לא העבירו לו את הבעיה.הרעיון הוא שמעל כל מפקד שלו יש מפקד, והבעיה פתירה, רק צריך למצוא את איש הסגל שיפתור אותה.
|
כמובן. אבל לא הרס"פ ולא המ"פ יכולים לארגן נעליים שיצוצו באורך פלא.
התסריטים האפשריים פה הם שניים:
1) יש נעליים שלא מגיעות לחיילים בגלל שמישהו לאורך השרשרת עצלן ו/או מושחת.
2) פשוט אין נעליים.
שני התסריטים אגב שווים בסבירותם.
הפתרון שפותחת האשכול הציע הוא אמנם לא הפתרון שכולנו מייחלים לו, הוא אולי עצוב מאוד והוא מהווה תעודת עניות לצה"ל, אבל הוא זה שידאג לשים נעליים על הרגליים של אחיה. לא כל שאר ההצעות.
|