לפני שלושה חודשים התחלתי לצפות בסדרה הזו שהיא אחת הטובות ביותר שראיתי אי פעם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'אקי ב- 31.10.12
אני אחרי צפייה בפרק הראשון של "עמוק באדמה" ואני חושב שאני מאוהב
אתמול התחלתי לצפות בפרק ואחרי רבע שעה סגרתי את זה מחוסר עניין. היום עשיתי בגוגל חיפוש של "best tv shows" כדי למצוא סדרה טובה שעוד לא ראיתי וקפצה לי רשימה של סדרות שכללה את "עמוק באדמה" תוך שכותב הרשימה הרביץ בה שבחים. החלטתי לתת לה עוד צ'אנס ובאמצע הפרק פתאום הרגשתי את הרגע הזה שבו אתה מבין שאתה נורא מתחבר לכתיבה של הסדרה ומתחבר לדמויות
בקיצור, יש לי עכשיו 5 עונות שממתינות שאני אצפה בהן. הו, כיף.
קרדיט לסם שאחת החידות שלה באשכול החידות הייתה הפתיח של "עמוק באדמה" וזה מה שגרם לי לבדוק את הסדרה.
ראיתי עכשיו את הפינאלה. זה הסיום סדרה הכי טוב שראיתי בלי שום תחרות מצד אף סדרה אחרת. אחרי שראיתי את הסוף שלה זה חידד לי עד כמה הסוף של "אבודים" והסופרנוס" היה גרוע. אזהרת ספויילר למי שלא ראה. הינה הדקות האחרונות למי שרוצה להיזכר
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Vladin שמתחילה ב "סופים פתוחים לא מפריעים לי..."
הסופרנוס הייתה ראויה לסוף בומבסטי יותר. תדמיין למשל סוף שבו מישהו מנסה להתנקש בטוני, הורג בטעות את הבת שלו והפרק מסתיים בזה שטוני בוכה בהיסטריה בזמן שהוא מחבק אותה ומנסה "להעיר אותה".
אחרי שבמשך כ"כ הרבה שנים גרמו למאפיה להיראות מגניבה היו צרכים לסיים באקורד צורם - להראות את המחיר הכי קשה שאדם יכול לשלם על כניסה לעולם הפשע.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הסופרנוס הייתה ראויה לסוף..."
RP סיכם את זה יפה.
אני אהבתי את היעדר המתח והבומבסטיות בסדרה. כל פרק הסתיים בצורה רגועה ולא בסצינה מותחת. כנ"ל לגבי סיומי עונות.
אני לא חושב שצריך להעביר מסר בומבסטי בשביל לשדר את מה שאתה מנסה להגיד. בסופו של דבר, כולם יודעים שלטוני יהיה סוף רע. לאורך כל הסדרה הוא מצטייר כדמות טרגית וזה מספיק בשביל לדעת שמאפיה זה לא כיף-חיים-שחבל-על-הזמן. דברים טרגיים קוראים לגיבור לאורך כל הסדרה. עוד סצינה כזאת בסוף לא תתרום כלום.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הסופרנוס הייתה ראויה לסוף..."
א. היה כבר סוף כזה לעלילת מאפיה אייקונית אמריקאית... קוראים לזה "הסנדק 3"
ב. כמעט עשור אחרי אנשים עדיין מדברים על הסיום של "הסופרנוס"
ג. מי זוכר את הסנדק 3?
ד. חלק גדול מאלה שזוכרים את הסנדק 3 זוכרים אותו בגלל... החיקויים של "סיל" ב? סופרנוס...
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "ראיתי את הפרק האחרון של "עמוק באדמה""
אני כל כך שמחה שאהבת
זה ממש כיף להמליץ על סדרה (ופה זה בכלל היה בטעות) ולראות שמישהו נהנה ממנה כמוך!
ככה היה לי עם הסדרה "מדיום" שסיפרתי עליה לחברה שלי והיא התמכרה