לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2013, 23:32
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
חן חן לטלי ולך על הבובה. תשטפו ידיים במים פושרים [לא חמים!] תחושו טמפרטורה קודם במרפק
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ביקשת - קיבלת: בובת-מיני על השולחן במרפסת..."

אח"כ שימו קרם לחות וכפפות.

הבובה היא כמובן:

נ.ב

אני הולך לישון. בגוש דן עובדים מחר. אני יודע שזה לא ירשים ירושלמים אבל יש כאן רוחות שקספר היה מחוויר לידן. עץ עם גזע בקוטר 80 ס"מ שזכה ממני לתשואות אך שלשום על עמידתו ברוח העזה - החליט לקוד קידה לתשואות הקהל והבוקר נותר ממנו רק גזע. כן. אבל יש כאלה שמקבלים שלג ובובות ויש כאלה שמקבלים פקקים בדרך לעבודה.
לפחות לנו אין ביקורים של ראשי מדינות...

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 09-01-2013 בשעה 23:40.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2013, 21:19
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "ויכול להיות שזה באמת..."

אם היה מדובר על המסת קרחונים, החשיבה שלך בהחלט הייתה הגיונית... פה לעומת זאת מדובר בירידה בטמפרטורות שמובילה לקפיאה של מים (שהרי לא לשכוח - היכן שנערם שלג יש גם קרח) ועל כן ההיגיון שלך פשוט לא תופס למקרה זה.

הנקודה שלי הייתה שבקרב ההולך וניטש בין הונאת האקלים ובין המציאות, תומכי ומאמיני ההונאה הולכים ונאחזים בקשים יותר ויותר פרועים בניסיון להתעלם מהמציאות ההולכת ופורמת את הטענות. כך למשל, נטען לאחרונה שהגידול בקרחוני אנטארקטיקה הוא "תופעה מוזרה של ההתחממות הגלובלית". יש לי לינק לכתבות בנושא, אם תרצה לראות. בדומה לכך, כל חריגה לכאורה מדפוסי האקלים משמשת את מאמיני ההונאה כהוכחה לכך שההתחממות אמיתית והיא מעשי ידי אדם. ב2006, בעקבות חורף קר ואביב קר מן הממוצע, הואשמה ההתחממות הגלובלית בכך שבעיר סיאטל, וושינגטון, נוצר מחסור במי שתייה עקב אי הפשרת שלגים.

סערת חורף כזו שאנו רואים בימים האחרונים היא אמנם נדירה בישראל - אך היא איננה תוצא חריג. סערות דומות התרחשו בעבר. 1991 הייתה שנה של חורף רב עוצמה במיוחד, ולראייה ירד אז שלג אפילו בנען, 50 מטרים מעל פני הים (למרבה הצער, הוא לא נערם, למגינת ליבם של תלמידי כיתה ה' 1 ואנוכי בתוכם). ב1981 הייתה שנת גשם רצינית... ב1954 תל אביב הוצפה... ב1950, ילדי נען (שגם אז הייתה רק 50 מטרים מעל פני הים) קמו בבוקר לעולם לבן. בארכיון הקיבוץ יש תמונות מרהיבות של ילדים בשלג... ב1933 היה חורף כה עז עד כי זקני טבריה לא ישכחו לעולם את ההצפה הגדולה שהגיעה עד גן העיר, היכן שהיום נמצא רחוב הפלאפל...
חריגות מדפוסי מזג אוויר ישנן כל הזמן. הניסיון הציני של תומכי הונאת ההתחממות להשתמש בחריגות "סטנדרטיות למדי" כדי להוכיח את טענתם מרגיז אותי....

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר