לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2013, 12:18
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הכרת החסרונות של ביבי בשילוב הידיעה כי הוא היחיד המסוגל [כרגע] להוביל
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "איש ראוי. לדעתי הוא טועה...."

זו הרי הדילמה של כל איש ימין.

מבין המצאי - הוא היחיד בין ראשי הליכוד/הימין שלא מצטייר כמתערבב בליגת העיתונאים בדימוס או בובתו של ראובן. הוא ממולח, משכיל ובעל גרעין אידאולוגי.

עם זאת, המילייה בו הוא חי ואליו הוא רואה עצמו כרוצה להיות משויך - רחוק מזה של מצביעי הליכוד ומתישבי יש"ע וקרוב יותר לזה של מצביעי מרצ.

ההכרה של אורי, שלדון וישראלה מובנת מאליה בעיניו והוא משתוקק להכרה של זהבה ושלושת דוביה ואפילו לזו של נוני מוזס-שוקן-שלום. לכן השאיפה הבלתי מוסברת להכניס אנשים החושבים הפוך ממנו לקואליציה ולהתיחס למי שבעוד עשור יוכל אולי להחליף אותו כאל סרח עודף.

איך מייצרים ביבי חזק מספיק בכדי להוביל כלכלה ומדיניות חוץ שקולה וממשל יציב אבל חלש מספיק בשביל להיות תלוי במצפן ערכי כמו /לנדאו/בנט/שמיר? דילמה. שליש/שני שליש נשמע לי היחס המתאים למתכון. אני אצביע כנראה לביבי ואתה לבנט ואנחנו זקוקים לעוד מצביע ליכוד אחד בפורום בשביל לעמוד ביעד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2013, 14:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "הכרת החסרונות של ביבי בשילוב הידיעה כי הוא היחיד המסוגל [כרגע] להוביל"

אני מאמין שישנו סף שברגע שביבי יחצה אותו - הוא יעשה את המהלך של התנערות מבנט. הוא ייקח את החרדים ויחד עם מפלגות שמאל ינסה להקים קואליציה.
אם לא יגיע לסף זה - יאלץ לקבל את בנט בממשלה, וגוש הימין ירוויח איזון קואליציוני, שכן ברגע שביבי עצמו הוא הסמן הימני בממשלתו - היא תטוס שמאלה.

הצורך הכפייתי שלו בחיבוקי מצד אלה שמתעבים אותו (צורך שלא יתגשם בטרם העלה כמה רבבות מתנחלים על משאיות - דבר שיש לציין לזכותו שכנראה קשה לו נפשית להעלות על הדעת), מביא לכך שכל פעם הוא נסחף למקומות שלא היה מגיע אליהם לו פעל על סמך אמונתו.

אני יודע איזה ראש ממשלה אני רוצה. אני רוצה את ראש הממשלה שכתב את החיבור המדיני המבריק "מקום תחת השמש", ופועל על פי הגיון זה. למרבה הצער, כדי שביבי יוכל להיות אותו ראש ממשלה, הוא צריך לפחות 7-8 אצבעות לעומתיות בממשלה, שיתקפו אותו בכל פעם שינסה לגלוש במדרון "חיפשו הלגיטימציה משמאל").

אגב, גם ראש הממשלה שכעת את "כעת מחר" או "קלע דוד" הייתי רוצה. למרבה הצער הוא כיום משמש כנשיא המדינה ואומר שטויות שפשוט מדהים לחשוב מה קרה לו ב40 שנה האחרונות...
ישן 09-01-2013, 21:46
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "לא מדהים ולא כלום. השמאל כולו..."

הסיפור של פרס הוא הרבה יותר מורכב מזה.
מי שקרא את פנקס שירות, לא יכול שלא להיות בהלם מכך שרבין מספר בזעם כיצד פרס וגוש אמונים כל הזמן עשו לו תרגילים, וכיצד סייע פרס להקמת היישובים האידיאולוגיים על גב ההר.

היישובים שבעצם פתחו את ההתיישבות היהודית בשומרון, לא יכלו לקום ללא סיועו המאסיבי של משרד הביטחון בהנהגת פרס. נכון שפרס עשה זאת בעיקר כדי לעצבן את רבין (יש תכונות שהן נצחיות...), אבל את הטקסטים שכתב בספריו מאותה עת (הספרים האחרונים שכתב בעצמו, לדעתי), אין שום דרך לקבל, מלבד כהערכה מפוכחת של מדינאי שעסק בביטחון מגיל 24 ואילך, באופן רצוף.

התופעה שקרתה לו מאז יכולה להיות מוסברת בשני אופנים, ששניהם לא מחמיאים לו: האחד הוא שבגיל 53 הוא גילה פתאום שכל חייו הוא תעה באפילה, ורק עכשיו ראה את האור (אני מסכים ששינוי עמדות הוא לגיטימי - אבל יש לי בעייה עם מעבר מעמדה של מ-נ-ה-י-ג מחנה אחד למנהיג מחנה אחר). האפשרות השנייה היא שהאיש הוא ציניקן חסר גבולות, ופשוט הגיע למסקנה שהאינטרס האישי שלו מצדיק החלפת עמדות (לאור העובדה שעמדת ההנהגה של המחנה השני תפוסה).

אגב, אני באמת ממליץ על קריאת קלע דוד וכעת מחר - מדובר בשני ספרים שמלמדים על שכל ישר, והבנה מרשימה של מציאות שלא באמת משתנה באזור הזה...
ישן 09-01-2013, 13:06
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
מר דיין .. הבחירות הללו הן דמוקרטיות וזכותו של כל מי שרוצה להתמודד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "יו"ר מועצת יש"ע התפטר והודיע על תמיכה בנתניהו"

(כמובן אם הוא לא שונא ישראל במוצהר ובגלוי).

גם לדור הצעיר יש זכות להשמיע ולהשמע בדיוק כמו לדור הותיקים.. (לא זה על חשבונו של זה - נכון ל 2 הצדדים) .

חבל על דעתו ועוד יותר על בחירתו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר