26-11-2012, 20:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
קטע פסיכי...
כן, אני יודע שזה יותר קשור ל"מה שבלב", וכן, אני יודע שיש סבירות גבוהה שמנהל שקר כלשהוא יגיד לי:"למה לא פתחת את זה בפורום XXXX, @#@#@$???".
אבל ניחא, אז ככה:
בגדול אני רווק עכשיו, פעם אחרונה שהייתי בקשר היה לפני 3 חודשים בערך (קשר של חצי שנה, ונגמר בצורה חד צדדית על ידי, ולא בידידות, למעשה אני משוכנע שגרמתי לה הרבה סבל, וצר לי על כך...).
בכל אופן,
אחותי הגדולה משתגעת מזה שאני לא יוצא עכשיו עם בחורות (מה לעשות, אני לא ממש בקטע של סטוצים, אני יותר מעדיף קשרים אמיתים עם בחורות איכותיות, באופן כללי אני דיי נרתע משרמוטו*, ככה שהסבירות שאני אצא עם אחת כזו, גם בשביל סקס, היא נמוכה מאוד...).
בכל אופן אחותי מנהלת צהרון (בעלות פרטית שלה), ולפני כמה שבועות, היא זרקה לי משפט בקטע של:"אני ממש רוצה שתכיר מישהי חמודה שעוזרת לאחותה ומוציאה את הילדים כמעט כל יום...", לא ממש יחסתי לכך חשיבות.
לאחר מספר שבועות היא אמרה לי מי זו, מסתבר שאותה בחורה למדה איתי ביסודי עד כתה ו'.
ייאמר לזכותה שהיא נראת לא רע בכלל.
בכל אופן אני בחור דיי ביישן, ככה שהסבירות שאני אתחיל עם בחורה, מבלי שאני אקבל סימן, היא דיי נמוכה על גבול הלא קיימת.
עכשיו הקטע הכי פסיכי בכל הסיפור הזה, זה שכל יום ראשון בבוקר, כשאני לוקח את הרכבת לעבודה, לא משנה כמה אני אשתדל, כמעט בכל פעם, יוצא מצב שאני מתיישב, והיא בדיוק בזווית אליי.
אני לא יודע איך להסביר את זה, אני אף פעם לא חושב על המושב, אני רק חושב על הקרון, כי הוא מאוד נוח מבחינת ישיבה.
ומיותר לציין שהרכבת של נהריה בראשון בבוקר, מפוצצת בטירוף.
הקטע העוד יותר פסיכי, זה שכבר שבועות לפני שאחותי בכלל חשבה להכיר לי אותה, זה קרה לא מעט פעמים.
עכשיו, המבטים שלנו הצטלבו לא מעט פעמים, אבל לא עשינו כלום.
אני מתאר לעצמי ששנינו פשוט מתביישים, או לחילופין משחקים אותה כאילו אנחנו לא מכירים אחד את השניה.
אז זהו,
זה לא אשכול טיפים, אני גם ככה לא מתכנן לעשות משהו.
רק רציתי לספר לכם משהו הזוי.
ליל"ט :-)