לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-11-2012, 19:38
צלמית המשתמש של צ'אקי.
  צ'אקי. צ'אקי. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.12
אישה וששת הילדים שלה חיים ברחוב - איך אתם מגיבים לעניין הזה?

YNET :
"בשבוע האחרון מסתובבת גילה יחד עם ילדיה ברחבי העיר, כשמדי לילה הם לנים במקום אחר ועדיין מקווים לסיוע מצד הרשויות. "אני עוברת עם הילדים ממקום למקום, מתחננת לסיוע מאנשים. אבל אי אפשר להמשך ככה ולטלטל את הילדים ממקום למקום. כל מה שאני רוצה זה שלילדים שלי תהיה קורת גג ואין מי שיעזור לנו".

המשפט הזה: "ואין מי שיעזור לנו" מאוד צורם לי. מה לעזאזל חושבת לעצמה אישה שמביאה לעולם ילד ואז עוד ילד ואז עוד ילד ואז עוד ילד ואז עוד ילד ואז עוד ילד???

איך היא תכננה לפרנס את כל הגן ילדים הזה?

למרות שאני מבין שמעורבים כאן ילדים שלא עשו כל חטא אני מרגיש אטום לגמרי לגבי כל הסיפור הזה. אני לא מסוגל לסבול את זה שאנשים מביאים ילדים תוך התעלמות מוחלטת מהמסוגלות הכלכלית שלהם ובסוף פונים לרשויות כדי שיעזרו להם. כלומר לשיטתם משלם המיסים צריך לתת כתף כדי לסייע להם כלכלית ואם הם יחליטו להביא עוד ילדים אז אנחנו צרכים לעזור להם לממן גם אותם ע"י סיוע בשכר דירה, מימון גן ו12 שנות לימוד, מימון ביקורים אצל רופא שיניים עד גיל 12 וכו'. זה לא מטורף? אני היחיד שחושב שזה מטורף? שמישהו יגיד לי שהוא גם חושב שזה מטורף
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-11-2012, 21:18
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "בין דאגה לילדים שלא חטאו לאי..."

התוצאה אותה תוצאה- הילד נפגע למרות שהוא לא אשם. מה תעשה? אם אתה רחמן תהיה רחמן. אם אתה דוגל באחריות אישית דגול באחריות אישית.
אני מניח שלתת לה דירה בחינם זה לא הגיוני, אפילו לטעמך, נכון? אז מה עושים? אם היא לא יכולה לטפל בילדים, אז עושים מה שעושים בכל פעם כשההורה לא כשיר- לוקחים לו את הילד. אלא אם היא תצליח להיעזר בעמותות, שאני מאמין שהן הכתובת במקרים כאלו. דיור ציבורי הוא לא הפיתרון. כי גם כסף להאכיל אותם בטח לא יהיה לה. ולא לטיפולים ולא לחינוך ולא לכלום.

ישן 08-11-2012, 00:19
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD מנהל ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אישה וששת הילדים שלה חיים ברחוב - איך אתם מגיבים לעניין הזה?"

היי, אני אתך.

לא הבנתי את כל הקטע הזה של "אי־אפשר לגור שבע נפשות בדירה של 2 חדרים וסלון", ועוד עם התעקשות על נתניה.
דבר ראשון, זה כן אפשרי, ולא חסרים אנשים מהדור הקודם שאכן חיו כך.
מלבד זאת, אם את לא יכולה לארגן לך דירה בנתניה, לכי תגורי בעיר זולה יותר, במקום שכן יסכימו לקבל אמא לשישה ילדים (מצדי שתעבור לבאר שבע).

היא לא רוצה שהרשויות רק יקיימו אותה, היא רוצה גם לחיות במעמד טוב (והכל על חשבון שאר האזרחים).
לפחות לא בכתה על כך שלילדים שלה אין אייפון..

נערך לאחרונה ע"י ShoobyD בתאריך 08-11-2012 בשעה 00:26.
ישן 09-11-2012, 22:17
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
כל מקרה לגופו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אישה וששת הילדים שלה חיים ברחוב - איך אתם מגיבים לעניין הזה?"

אני חושב שלפי נתוני הכתבה, דווקא יש ניסיון של הרשויות לעזור למשפחה, אבל המשפחה רוצה יותר מזה - ולכן, זה לא נראה לי.

בנושא שהועלה "למה דווקא נתניה" - יש הרבה סיבות. סיבה אחת, יכולה להיות מקום העבודה של האשה (אם יש כזה) וסיבה נוספת היא הילדים. כשהייתי בבית ספר יסודי, ההורים שלי החליטו לעבור לעיר אחרת - ההסתגלות בעיר החדשה היתה קשה לי מאוד, היתה צניחה דרסטית בלימודים כתוצאה מכך. בקיצור, לא השתלבתי בצורה טובה. אני לא רוצה לדמיין, מה זה לעבור את זה עם 6 ילדים ואולי אפילו כמה וכמה פעמים במספר שנים נמוך.

תראה, אני שונה משרוקי בדעות - אני די סוציאליסט ולכן אני כן חושב שהמדינה צריכה לעזור לתושבים שאין להם. אבל אני גם חושב שהמדינה צריכה לעזור - לא כדי שהחיים יהיו מושלמים, אלא כדי שזה יתן אפשרות למשפחה להרים את עצמה, במאמץ משותף. כלומר, לעזור למשפחה להניע את הגלגל. במקרה שלפנינו, נראה שהם לא מעוניינים להניע את הגלגל - אלא מעוניינים לקבל הכל על מגש זהב.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:29

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר