הראשונה היא דייט בחשיכה, שמתחילה היום ב 21:00.
זוהי תוכנית ריאלטי שידוכים בהנחיית ירון ברובינסקי שבה ייכנסו שלושה רווקים ורווקות ליומיים בווילה יוקרתית וחשוכה,
בה יצטרכו לצאת לדייטים ולהכיר אחד את השני מבלי לראות דבר.
השניה היא עונה חמישית וחדשה של מצב האומה- היום ב 22:21.
למי שהיה על הירח בשנים האחרונות- מצב האומה זו תוכנית סאטירית בהנחייתו של ליאור שליין ובהשתתפותם של גורי אלפי,
אורנה בנאי, עינב גלילי ועוד, הצוחקת על המצב בארץ.
שני הפני שלי:
לגבי דייט בחשיכה- אני מנסה לחשוב מי נואש כל כך בשביל ללכת לתוכנית כזו בטלוויזיה!
נגיד מילא "דאבל דייט", ששם זה בעיקר בשביל לצחוק על אנשים, נגיד מילא "האח הגדול" ששם אנשים בעיקר מנסים לנצל את הבמה לדברים
אחרים, אבל תוכנית היכרות בפריים טיים? ועוד כזו מוזרה?
ואגב, מאיפה הביאו את המנחה הזה? מישהו שמע עליו?
גיא זו-ארץ ודומיו לא היו פנויים?
לגבי מצב האומה- עונות קודמות בקושי יצא לי לראות כי הן תמיד שודרו בזמנים שעבדתי או שאיכשהו נפלתי על פרק חלש,
אבל על פי הפרומו הזה נראה שיהיה שווה הפעם לעקוב אחריה וחוץ מזה, אני חולה על גורי אלפי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "2 תוכניות מתחילות היום ברשת"
ירון ברובינסקי מנחה שם את לעוף על המליון ואת נבחרת ישראל בטלוויזיה
היה אמור להנחות את הישרדות בערוץ 10 כשגיא זו-ארץ עבר לרשת אבל רשת כזכור קנו את הזכויות
וכנראה שגם את ברובינסקי
דייט בחשכה נשמע מעפן
מצב האומה מבריקים כל עונה ואני בטוח שעכשיו לקראת בחירות הם לא יאכזבו
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "שאלת ברצינות או שאת באמת לא צופה בערוץ 10?"
ערוץ 10 הגיש על הנושא עירעור רומק בגלל סעיף בחוזה שלפי הטענות שלהם נותן להם עדיין זכויות על השירדות.
סעיף על תאריך שנותן להם להפיק עונה נוספת לפי הטיעון שלהם.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "2 תוכניות מתחילות היום ברשת"
מצב האומה לא מצחיק. כל כך לא מצחיק.
דייט בחשיכה נשמע כושל וזה של "רשת" אז בטח גם יישמו את זה בצורה כושלת. נקווה להפתעות. אין לי כוונה לראות את זה לפני שאקרא שזה אדיר.
עוד חודשיים האח הגדול!
ת'כלס דייט בחשיכה זה הריאליטי היחידי בארץ שעלול עוד איכשהו לעניין אותי (תנוח דעתכם, אני בכ"ז לא מתכוון לצפות).
אבל הקונספט בהחלט נשמע טוב והוא כן מסתכל טיפה פחות רדוד. דייט בין שני אנשים שלא מודעים לחיצוניות האחד של השנייה יכול להתפתח למקומות מסוימים ואז הטוויסט של החשיפה יכול להעיד על כ"כ הרבה דברים.
בקיצור, פסיכולוגיה בגרוש וחצי, אבל עדיין עם טיפה יותר עומק.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "ת'כלס דייט בחשיכה זה הריאליטי..."
למה לא לצפות? אני מבטיחה שזה לא יפחית מערכך!
ועל הנייר כמובן שזה נשמע מקסים, אבל בפועל החיצוניות זה משהו שכל כך חשוב לאנשים כיום, שגם פה ראינו שבשניה שמישהי ראתה
איך מישהו נראה, היא החליטה לפוצץ את העסק...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "למה לא לצפות? אני מבטיחה שזה..."
לא בקטע של יפחית מערכי. סתם בגלל שזה לא מעניין אותי מספיק כדי לשבת ולצפות בכך במתכוון (והערוצים המסחריים אף פעם לא פתוחים אצלי ברקע...) בטח לא כשזה מחורר בפרסומות.
לגבי התוכנית ה 2 הפאנל שלה מלא באוהבי ישראל ישראל.
אורנה בנאי שרצתה לחקור את צה"ל על פשעי מלחמה ולא ממש מצחיקה.
מגישה אחרת שדואגת להציג את המתיישבים היהודים וצה"ל באופן שלילי וגם לא מצחיקה.
שליין שנמצא באותו צד פוליטי ולא מצחיק.
גורי אלפי היחיד שמצחיק בכל הפאנל הזה אפילו שהוא נמצא באותו צד פוליטי של שאר הפאנל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "אני לא חושבת על צד פוליטי של..."
גורי אלפי מצחיק והוא היחיד שמצחיק מכל הפאנל הכושל הזה של אנשי שמאל, ואותו אין לי בעיה לראות עוגיה.
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "נראה לי שלגמרי איבדתי עניין..."
הבעיה היא שאם אתה לא רואה את התוכניות האלו אתה נחשב לסנוב במפגשים חברתיים.
אולי נפתח אשכול שבו כל אחד מהמשתתפים יקח על עצמו תוכנית ישראלית אחת שהוא מחויב לצפות ולכתוב מקרים ותגובות ששאר הגולשים צריכים להגיד במידה ומתפתחת שיחה על התוכנית בעולם האמיתי.
למשל לגבי הישרדות - במידה ומדברים על בוקי, תגיד שהוא שיחק את המשחק ושאנה והמשתמט לא יודעים להפסיד בכבוד.
או להפרלמנט - במידה ומישהו מזכיר את אסי אז... אין לי מושג תאמת התוכנית הזאת כלכך גרועה שלא הצלחתי לראות יותר מ5 דקות ממנה.
אני מזדהה לגמרי.
הייתי עם ידיד של חברה לפני שבוע והוא כל הזמן כזה "אני רוצה לומר משפטים קורעים מהפרלמנט אבל אתן לא ראיתן אז לא תבינו"
וגרם לנו להרגיש לגמרי מחוץ לברנז'ה
אני לא יודעת אם אני אוהב דברים מהפרלמנט או לא אוהב, פשוט כי אין לי כוח לנסות ולצפות בזה.
לרוב תוכניות ישראליות לא כל כך מצחיקות, וזה מוריד את הרצון לראות אותן לאפס בערך.
אני דווקא אהבתי "דייט בחשיכה"- קונספט קליל כזה, לא לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות. מין שדרוג כזה של "בליינד דייט" עם רבקה מיכאלי מהתקופה ש"ריאליטי" הייתה סתם עוד מילה באנגלית
מה שכן, היה יושב לי טוב יותר על 22:30-23:00 ככה, ולא פריים טיים 21:00 בערב.
טוב, אחרי שצפיתי בפרק הראשון והשלישי (את השני פספסתי) אני מוכרחה להסכים איתך ולהודות שהתוכנית לא רעה!
היו שם קטעים מצויינים ומצחיקים של אנשים שדי עפים על עצמם
מה שכן, עד כמה שמנסים למכור את התוכנית כ"הו-כה-לא-רדודה-אנחנו-מסתכלים-בעיקר-על-האופי", ברוב המקרים כשהגיע שלב הגילוי
ואחד מהצדדים לא היה מרוצה ממה שהוא ראה, לא משנה כמה חיבור היה שם לפני- הוא לא בחר להמשיך את הזוגיות.
ובנוגע ל"מצב האומה"- עד כה את כל התוכניות פספסתי! אבוי.
זה משודר בצורה לא נוחה. אין זמן לשבת 3 שעות על הטלוויזיה! גם חדשות, גם "דייט בחשכה" וגם "מצב האומה"?