בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "מזל טוב!
צל"ש ב-20+ זה לא..."
מזל טוב צ'אקי.
רשמתי תגובה להודעה להודעה של טליקו,כי הרוח שלא קיימת מאוגנרת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 19-09-2012 בשעה 16:21.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אני ראשון אני ראשון אני ראשון!!!!"
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "|אדיש| כל מה שיש לי לומר על..."
מגיב לעצמי כדי לומר תודה לכולם*. הייתי נותן לכל אחד ואחת מכם חיבוקי והייתם נהנים מזה - אני אחרי מקלחת ויש לי ניחוח מתוק של שמפו בשיער...
*רשימת תודות:
golani_2
rubber_duck
TIMON the mongoose
Eli173
פאקטשלי
marin
linuxsboot
Eran
ShoobyD
Tallyco
g.l.s.h
ישראלה היפהפיה
Cabin fever
האדם שהמציא את הטייץ
הנשים שלובשות את הטייץ
ו...מייטרי.
אתה ברשימת תודות!
גולני וברווז קיבלו את המקומות הראשונים ברשימה כי אני ילד גדול שכבר יודע שבחיים צריך לעשות מסאג' לאגו של המנכ"ל בשביל להתקדם
כל שאר האנשים היקרים מסודרים ברשימה באופן אקראי ומקרי בהחלט. רשמתי את כל השמות על פתקים, שמתי את הפתקים בכוס והסדר שבו שלפתי את הפתקים מהכוס זה הסדר של הרשימה
פשוט רציתי לאמת את השמועה שכאשר גולש קליל ומהיר מקבל צלש/עלה ניהול הוא מתחיל להיות כבד ומגושם... אני כבר רואה איך ב 2013 או 2014 "פרישת השנה" מוקדש לצ'אקי...
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "בלי האפי אנדינג זה לא באמת..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
בלי האפי אנדינג זה לא באמת מסאז'.
כל החיבור הזה בין מסאז' להאפי אנדינג תמיד הרגיש לי נורא מלאכותי
באותה מידה זה יכול היה להיות מכירת נרות ריחניים והאפי אנדינג או טיפול הילינג אנרגטי להיפטרות מאנרגיות שליליות והאפי אנדינג או כל שטות אחרת שמצמידים לה בסוף האפי אנדינג.
למעשה המסאז' זה משהו מבאס שאתה צריך לעבור כדי להגיע כבר להאפי אנדינג
אתה מתכוון "הצבתם את צ'אקי ושרוקי באותו מקום".
אז מה אתה בעצם אומר בזה? ששני אנשים שונים לא יכולים לחלוק את אותו כבוד? גם הילארי קלינטון ומוניקה לווינסקי היו באותו מקום והן שתי נשים שונות מאוד.
אני דווקא לא אתפלא אם היא מסוג האנשים שבמיטה (או במקרה הנדון... על הברכיים) יוצא מהם ההפך הגמור מהתדמית שהם משדרים במהלך היום-יום. נתקלתי בנשים מאוד עצמאיות וחזקות שבמיטה יצא מהן משהו שברירי שרוצה שישלטו בו.
בתגובה להודעה מספר 70 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "לא.
הילארי היא הגבר של מערכת..."
פאק! LOL!
תוך כדי קריאה עשיתי התמתחות עם הגב ונראה לי שמשהו נתפס קלות כשהתחלתי לצחוק
שמע, אני לא יודע מה הקטע הקינקי של הילארי אבל למרות שהיא לא בדיוק הדבר הכי סקסי בעולם היא נמצאת ברשימת 10 הנשים המפורסמות שהייתי מוכן לשלם כדי לראות קלטת לוהטת שלהן. זה בעיקר מתוך סקרנות. זו אישה עם נוכחות די עוצמתית. מעניין לדעת מה היא עושה במצב מאוזן.