20-08-2012, 10:27
|
|
|
חבר מתאריך: 14.07.07
|
|
דיון מופקר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "גל"צ: מופז דורש מנתניהו לדון עימו בפרטים מסווגים [ועושה זאת דרך כלי תקשורת...]"
אני לא יכול להחשד, גם בטעות, כתומך בנתניהו. עם זאת, אני מאמין ששאלת התקיפה באירן רחוקה שנות אור מסוגייות של ימין ושמאל. נדמה שהחבר מופז מנסה לשקם את המעמד ההרוס שלו ושל מפלגתו באמצעות תקיפה של נתניהו בכל מחיר, והדבר חורה במיוחד כשמדובר בנושא הזה. העובדה שמוצמד לך תואר של ראש האופוזיציה לא אומרת שאתה צריך להשתלח בכל תחום בראש הממשלה ובוודאי שלא בראש חוצות. נהפוך הוא, מראש האופוזיציה נדרשת גם ממלכתיות. אני רואה הבדל גדול בהתנהגות של מופז ושל יחימוביץ' בעת הזו. אם באמת הנושא כל כך אינטימי והרה גורל - מדוע מופז מפרסם בראש חוצות את דעתו, את מכתבו לראש הממשלה ואת המידע שהוא דורש ממנו, ועל ידי כך פוגע ביכולת הביצוע של ממשלת ישראל בתחום?
דרך אגב, הפתיע אותי מאד לשמוע את האדון מופז שטוען שאין זה מידתי לתקוף באירן מאחר והדבר יביא לדחיה של שנה מקסימום בתכנית הגרעינית בעוד המחיר שהמדינה תשלם יהיה גבוה... דוקא מאחד ששילם מחירים גבוהים מאד בשביל דחייה של שנה בבחירות הייתי מצפה שלפחות יהיה עקבי. הרי גם הוא מאמין שהוא יצליח לשנות סדרי עולם בשנה אחת ולהרים את המפלגה שלו מהקרשים...
נערך לאחרונה ע"י גזוז בתאריך 20-08-2012 בשעה 10:30.
|