לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-07-2005, 15:12
צלמית המשתמש של MCA
  MCA MCA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל MCA
טוב בואו נתחיל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MCA שמתחילה ב "לכול מעוניני שירות מענין בצה"ל"

אז שלום רב !

לפני שאני מתחיל לרשום אני דבר ראשון מתנצל על השגיאות כתיב שלי ועל צורת הכתיבה שלי תסבלו ...

כול המטרה של ההודעות שלי זה לא לפרסם את כול מה שעברתי בשלוש שנים האחרונות שלי זה לגרום לכול חברי הפורום לעשות דברים שיגרמו לכם להיות יותר מוכנים לחיים ולצבא ולא סתם להתעניין או לרצות כמו מתלהב מסיירות ( כמו שאני הייתי בתחילת דרכי ) טוב זיינתי מספיק בשכל בואו נתחיל

הכול התחיל שהגעתי לתיכון הייתי ילד שמן ועצלן ששום דבר לא ענין אותו חוץ לאכול לשחק במחשב
קצת חברים וזהו ... אז שבאתי לתיכון הייתי באלקטרוניקה רמה א כיתה חצי אולפן חצי משוגעים העלי תעודות אני ישים קישור אתם לא מתארים לעצמכם איזה כיתה מפגרת ומסוכנת הייתה לי יש לנו די וי די וספר שכתבנו אני יעלה אותו ויפרסם את זה שגם להיות בכיתה הזאת זה הכנה לצבא בכול הדרכים
מלשפצר את כול הדברים שלך אליך ועד לאימוני קרב מגע ו טיפוס על קירות , קורס צלפים,קורס שימוש בכלים כבדים בקיצור כיתה ממש דפוקה .
שהגעתי אליה לא הכרתי אף אחד ואם הזמן התחברתי לבחור אחד שהוא גם חבר בפורום ותיק אם הוא יסכים אני יפרסם את שמו.. ואז התחלתי טיפה להתענין בצבא והוא נרשם לעמית לכושר לקראת סוף שנת הלימודים של י' ואז אני החלטתי שאני מצטרף גם זה נשמע נחמד ...
טוב באתי לאימון הראשון עם מכנסיים קצרים ( כמו טמבל) נאי מגיע פתאום מפגש עם משמעת צבאית מאמן גורילה שהיה משק לוטר שאוהב שמנים טוב מתחילים אני בחימום כבר מת (היינו מתאמנים במתחם הספורטכיף בראשון לציון) אני הגעתי איזה חודש אחרי שהצוות נפתח טוב מתחילים אימון זחילות כול האימון רק זחילות מרוב שהשתפשף לי העור היו כווית דרגה שלישית וראיתי את עצמות שלי:-) חחח עד היום יש לי צלקות משתי פצעים בברכיים שבגלל שבוע לא זזתי !
טוב מתנערים מכול הדשא ( שהתקלחתי אחרי זה היו לי בתחתונים אפילו דשא ) היה סיכום אימון
והלכנו הביתה והחלטתי שזה המקום בשבילי גם בגלל האימונים גם בגלל הצוות וכמובן המאמן המגניב שהיה לנו ! טוב משם וסוף הקיץ של יוד בית הייתי בעמית לכושר במשך שנתיים וחצי! ואני יפרט בהמשך על כול מיני סוגים של אימון ומסעות שהיינו עוברים ...
אני מאוד ממליץ לכם להירשם לעמית לכושר או לאחרי או ליובל עילם כול ההכנות הקרביות האלה זה אחד הדברים הכי טובים שאתם יכולים לעשות בתקופת התיכון!
טוב זה מספיק ביינתיים אני חושב שאני יכתוב את על טופס של וורד ויעלה מידי פעם את זה בהודעה ! כי פשוט לא נעים לי מפורום אז יעלה לשרת ומתי שיהיה חדש אני יעלה את זה לפורום בתוך הודעה יום נעים עד להודעה הבא
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-07-2005, 21:32
צלמית המשתמש של MCA
  MCA MCA אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל MCA
פרטים
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Seaman שמתחילה ב "אתה אולי יכול לתת לי טלפון של..."

מאיפה אתה בארץ ?

זה עולה בחודש 165 וזה 8-9 מפגשים בחודש
לכול עיר יש בדרך כלל צוות בוגר וצוות צעיר ( תלוי בכמות האנשים )
זה מציון ההודעה הבא שלי תיהיה על האימונים שלנו ועל המסעות שלנו היא תתפרסם כנראה היום או מחר ב2 בלילה...
אני עובד הרבה אני חוסך לקורס צלילה וצניחה חופשית ....
ממממ בגדול זה הכנה מושלמת לצבא ובמיוחד שם הדגש הוא לסיירות ...
כמובן בצוות אתה מקבל משמשעת צבאית לומד לעבוד בצוות לומד על הצבא לומד להיתאמן נכון מה לעשות מה לא לעשות וזה גם מאוד תלוי באיזה צוות תיהיה ...
הצוות שלי הוא כמו משפחה בשבילי מץעדכנים מה קורה אחד עם השני יוצאים מבלים ביחד ערב מאכלי עדות עושים על האש ...
אני חייב לזוז אני יפרט על זה בהמשך
ישן 10-07-2005, 23:47
  sky_high sky_high אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.04
עוד על עמית לכושר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MCA שמתחילה ב "לכול מעוניני שירות מענין בצה"ל"

גם אני התאמנתי עמית לכושר, מתחילת הקורס בכיתה י"א ועד סיומו השנה בכיתה י"ב (שנתים בקיצור) ואני חייב להגיד לכם שהשנתיים האלה בעמית לכושר פשוט שינו אותי!!!
בכיתה י"א בא אלינו לבצפר אחד המאמנים בעמית לכושר וחילק לנו עלוני פירסומות, אני ועוד שני חברים שלי החלטנו ללכת לאימון נסיון, לא ידעתי למה לצפות. באימון הראשון הייתה לנו ריצת 2000 שבקושי סיימתי וזחילה של 10 דקות במעגל (את השאר אני פשוט לא זוכר), המאמן היה נחמד מאוד, היו אחלה חבר'ה בצוות והחלטתי להישאר, הייתי אז בצוות רמת גן, כיום אני בצוות ת"א (איחדו את צוות רמת גן ות"א מפאת כמות קטנה של חניכים). בשנתיים האלו עשיתי דברים שאף פעם לא חלמתי שאני אוכל לעשות, אין ספור מסעות אלונקה (או עלוקה, כמו שאני אוהב לכנות אותה), ריצות ארוכות, תרגילים שונים ומעניינים. הקורס הזה ממש שינה אותי, זה חיסן אותי פיזית ומנטלית, למדתי להאמין בעצמי, לא לוותר לעצמי, לעבוד בצוות, כל פעם שיש בדרכי מכשול אני רק נזכר בכל הדברים שעשיתי במהלך הקורס הזה והכל פשוט קטן עליי.
הקורס הזה הוא לא רק נותן כושר, הוא נותן הרהב יותר מזה, הוא מחדיר בך הרבה ערכים ומכשל את האישיות שלך. מלמדים אותכם לא לוותר לעצמכם, להתמודד עם מכשולים, לעבוד בצוות ועוד מלא דברים.
ועכשיו שסיימתי ארת השנה השניה שלי בקורס ואני שבועיים וחצי בערך אני עומד להתגייס יצאתי עם סיפוק גדול מכל השנתיים האלה, אני באמת ממליץ על קורס כושר קרבי.
ישן 11-07-2005, 12:57
צלמית המשתמש של MCA
  MCA MCA אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל MCA
כי ההודעה עדין לא גמורה
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי makaveli_il שמתחילה ב "חחחחחחחחחח"

ברגע שאני יסיים לספר על המכינה שעשיתי ... אז נראה אם תשנו את הדעה שלכם
או קי כדי להביר שוב את המטרה שלי אני יסביר אותה ...
אני מאין שכול מי שרוצה ללכת לצבא צריך לדעת למה הוא נכנס בדיוק ולבוא הכי מוכן שהוא יכול
עכשיו יש המון דרכים לעשות את זה אבל המון אנשים פה ( כך לפחות אני מאמין ) בחיים שלהם לא עשו
אז מה אם אתם יודעים את כול הסמלים הסיכות המוכרות ? תעשו אם זה משהו תראו חייל עם סיכה של המקום שאתם רוצים להגיע תשאלו אותו שאלות לענין ולא שאלות של צעירים תנסו להוציא ממנו מידע שחיוני לכם תוך כדי דאגה שאתם לא מציקים לו ....
תלכו לטייל כמה שאתם יכולים ! תכירו את הארץ שלכם הרי אתם במשך שלוש שנים או יותר הולכים להגן אליה! תנווטו תרגישו מה זה ללכת במדבר עם תיק של 25 קילו תלמדו מה זה חיי מדבר אני מוכן להיתערב שכמעט 70 אחוז מהמלשבים שפה לא עשו את זה! תנצלו את הזמן של התיכון זה זמן יקר...
זה בגדול המטרה שלי בלכתוב לכם מה אני עשיתי בשלוש וחצי שנים האחרונות ואני מאמין שאני יגיע לצבא אני גם יחטוף את הכפה של החיים שלי אבל היא תיהיה קצת יותר רכה משל אחרים ...
גם אתם שקוראים בפורום זה גם מכין לצבא וזה לא מספיק לכו תתאמנו קצת לא הרבה כיזה כבר בצבא
יכניסו לכם טוב מאוד בטירונות ומסלול .... תנסו לעשות קצת קרב מגע רק כדי להבין מה הולך שם
באמת תעשו מה שאתם יכולים כדי לעשות חיים ולהיות מוכנים לצבא ולא להיות מורעלים ....
איך כול זה יעזור לכם בצא ומיונים אליו ? תחשבו לבד אתם ילדים גדולים

נערך לאחרונה ע"י MCA בתאריך 11-07-2005 בשעה 13:08. סיבה: סוגי אימונים ותשובה להודעות
ישן 11-07-2005, 13:26
צלמית המשתמש של MCA
  MCA MCA אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל MCA
סוגי אימונים בעמית לכושר !

טוב כמו בצבא שכול דבר שאתה מקבל ממנו בערך עושים לך מסע על זה אז ככה גם היה אצלנו
שקיבלנו חולצות אחרי חודש אימונים עושים מסע בים של 3-4 קילומטר ...
אחרי תקופת אימונים עושים עוד מסע של 10 כדי להכיר את כול שאר צוותים מארץ
בסוף השנה עושים כמה מסעות להכין אותנו למסע מסכם שהוא בערך 22-20
קילומטר.

אימון זחילות-אימון שאתה כול הזמן זוחל בעליות ירידות למרחקים,אם מישהו עליך ,עם שק עליך,זוחל על הגב,זוחל על עצים ....חחח הבנתם את הרעיון
אימון התגנבות - אני קצת הורס שנאי מספר עליו אבל ... בגדול אימון בחושך מוחלט באזור שלא מוכר לקבוצה( לא אזור מתאמנים רגיל) וצריך להתגנב מנקודה לנקודה בפרק זמן מוגבל בלי שיבחינו בך התושבים או מכוניות שעוברות אחד האימונים הכי כייפים בעולם
סדרות שטח !-אני הייתי בשניים בראשון בכיתה יוד א ובשני ביוד ב אני יעלה שאני יסיים את הודעה את התוכנייה של מה שעשינו בשלוש ימים אני רק יכול להגיד שהתאמני עם שייטיים פלסר גולני ואגוז ישנתי אצלהם בבסיס ראיתי אותם מסתווים בכול מיני שיטות עם חליפות ויריתי במאג.... בין כול שאר הדברים שעשינו ...

אימון קשירה- כולם קשורים לכולם תדמודדו , וכמובן צריך לעשות הכול ביחד ובראש אחד אימון כיפי

אימונים רגילים הם פעמים בשבוע עד שלוש תלוי בצוות והם הכי קשים כול אחד הוא משהו שונה ותמיד אנחנו לא מודעים למה יהיה בשלב הבא

אימון מצב שתיים
בחורף ותקופת המבחנים תקופה שקשה לאנשים להגיע אז רק לאחד מותר לעמוד ולדבר בפלאפון בזמן שכולנו היינו בצב שתיים שעה ורבע! כוס אמק היה תבניות של אבנים שוקעות בתוך היחדים

אימון שקי חול
כול היום שק חול! לרוץ בדיונות לרוץ סתם לקפוץ ליפול לשבור צלע (סתם) מפעל שקים המפורסם כול מיני

אם יש למישהו שאלות שיפנה אליי בשירשור הזה ואני יענה לו על שוני אימונים נוספים
קישור לתמונות מפורום בחברה של הצוות שלי ....
http://www.hevre.co.il/club.asp?id=67653
יש שם כול מיני תמונות שלצוותים הצוות שלי הוא בדפים הראשונים ( מה לעשות אנחנו וותיקים )

יום סימולציה
אניעשיתי בערך איזה שלוש כאלה שתיים בתקופת עמית ואחת במכינה
אתם עושה את זה בווינגייט בדיוק באותו מקום שעושים את היום סיירות הרגיל (עמית לכושר מקושרים עם וויינגייט א זגם מסע הסיכום מתנהל שם ועוד כמה דברים ...) בדיוק כמו יום סיירות יש את כול התחנות ותוצאות שקצת יותר מחושבות כי אז המאמנים יודעים על מה לעבוד איתך איפה היית טוב איפה לא מאוד מומלץ למי שרוצה ללכת ליום סיירות

פעילות תורמת
מתוך הרצון להוציא ממך קצת יותר כול צוות חייב לעשות פעילות תורמת פעם בשנה (שנכללת בציון של צוות מצטיין שנתי) אנחנו הלכנו לארוז שקיות עם מוצרי מזון למשפחות נזקקות

כול המטרה של של המאמן שלנו הייתה להכין אותנו לצבא לגיבושים בצורה הטובה ביותר
ללמד אותנו מושגים בסיסים ללמד אותנו עבודת צוות לתת לנו משמעת צבאית וגם לעשות כיף להכיר אנשים חדשים ללמוד קצת יותר על אימון נכון ועל מה שאתה יכול לעשות ובאמת אין גבולות
אני מאוד ממליץ ללכת למקום כמו הכנה כזאת למי שרוצה אפילו לדבר איתי בפרטיות הפלפאון שלי הוא 0525707372

ההודעה הבא שלי תיהיה על המכינה שבה הייתי ולמה כולם לפי דעתי צריכים לעשות מכינה

נערך לאחרונה ע"י MCA בתאריך 11-07-2005 בשעה 13:31.
ישן 12-07-2005, 11:03
צלמית המשתמש של MCA
  MCA MCA אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל MCA
תשובה
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Delta שמתחילה ב "אחי"

ההודעה לא גמורה ! ולכן אין בא את כול הטיפים שלי (ולמרות שעד עכשיו סיפקתי כמה) הסברתי את המטרות שלי בכתיבת ההודעה הזאת! אני לא חוזר על זה שוב ...
כמו רוב החברה פה שרוצים להיות בסיירות אני לא אומר ללכת לעשות עכשיו כול יום ניווט בדד
במדבר עם מים לכמה ימים וציוד מלא זאת לא הכוונה שלי, אני רוצה שכן תלמד לוונט עם עוד שני חברים שלך ותצאו לטיול קחו מפה זה ממש לא קשה ויש הרבה חוברות שמלמדות איך !
ותקבלו מושג מה זה כי ברוב הסיירות וגם קצת בגדודים מלמדים את זה (ברמות שונות) וכדי להנות מהחוויה עד הסוף תעשו טיול לכמה ימים ושימו עליכם קצת משקל תחנו את האוטו איפשהו ותרגישו איך
רק כדי לראות אם זה מה שאתם באמת רוצים אני יכול להבטיח שזה כיף בתור חוויה ראשונה ובכלל
אתה לומד להכיר את חיי השטח ואיך להיסתדר איתם המטרה היא לא לחשל אותך באמצעות ניווטים אלה שפעם הראשונה תתיקל בזה יהיו לך את הכלים ביד ותדע איך להתמודד.

טיפים אני נותן תוך כדי הסיפורים שלי אם המנהלים יחליטו שזה לא מתאים אני יפסיק לרשום פה.
ביינתיים מה שאני שומע זה רק תגובות טובות ולא קיבלתי אפילו מכתב אחד מין המנהלים אז אני לא רואה שום דבר רע במה שאני עושה.

היום אחר הצהריים אני יעלה את ההודעה על המכינה שהייתי בה עם הרבה תמונות והסברים על כמעט מה שעשינו במשך כול השנת שירות שלנו ביחד.
יום נעים
ישן 12-07-2005, 15:02
  sky_high sky_high אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.04
חחחחח

MCA היית בצוות ראשון ודני היה המאמן שלך, נכון?
כשהייתי בצוות רמת גן הוא היה בא אלינו לפעמים לביקור להעביר לנו אימון והייתה פעם שהנוכחות של הצוות הייתה פשוט גרועה, באו רק איזה 6-7 אנשים אז הוא עשה לנו אותו תרגיל - הוריד אותנו למצב שתיים בזמן שמישהו מתקשר לאנשים שיבואו לאימון ועד שמישהו לא בא לא יורדים ממצב 2 חחחח אחרי חצי שעה שאף אחד לא בא הוא פשוט התייאש והמשיך באימון, כי אם הנוכחות של צוות רמת גן (ז"ל) אף אחד לא מתעסק!! חחח

ושנה שעברה גם לנו היה את האימון התגנבות הזה, סיפרו לנו שאיזה פעם עשו את התרגי להתגנבות הזה בפארק שלנו לפני שנה ואנשים שהבחינו בחניכים המתגנבים חשבו זה מחבלים, בסוף האבטחה של הפארק עצרה אותם חחחחחח

בעע זה ממש עצוב שסיימתי את התקופה שלי בעמית לכושר, ממש לא בא לי לעזוב את הצוות, צוות באמת אחלה!! (הכוונה לצוות ת"א הנוכחי שאני מתאמן בו). גם לצוות רמת גן אני די מתגעגע, כיום נשארו רק שני חניכים מצוות רמת גן - אני וחבר שלי שגם מתאמן בצוות ת"א אבל אני הזכר היחיד מצוות רמת גן האגדי של שנה שעברה שכבר לא נשאר ממנו כלום, כולם התגייסו או פרשו כבר.
צוות אסי רמת גן שולט!!!!

נערך לאחרונה ע"י sky_high בתאריך 12-07-2005 בשעה 15:05.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר