בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "House S08E22 Everyone Dies פרק אחרון בעונה ובסידרה"
זהירות - ספויילר!
לא הבנתי כמה דברים. ראשית, מבחינת העלילה, איך נפלה עליו הקורה וכל הפיצוץ הזה והוא יצא מזה בחיים? תמוה בעיניי.
שנית, איך הוא לא הזה את קאדי? הייתה בעיה עם השחקנית? גם איך היא לא באה ללוויה?
ובכלל, פרק משעמם ומאכזב. ציפיתי למשהו הרבה יותר בומבסטי. היה הרבה יותר מגניב אם הוא היה מת.
הרגע היחיד שהייתה לי צמרמורת זה כשהראו את צ'ייס במשרד... מאכזב! אוף. אוף אוף אוף.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "House S08E22 Everyone Dies פרק אחרון בעונה ובסידרה"
עכשיו שהסדרה נגמרה אפשר להסביר במבט לאחור למה כל כך אהבו אותה? אני לא אומר שהסדרה הייתה לא טובה אבל בבגדול הפרקים כל הזמן חזרו על עצמם. כל פעם יש חולה שצריך למצוא את המחלה שלו ובצד העלילה הראשית של הדמוית מתפתחת בקצב של צב.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "עכשיו שהסדרה נגמרה אפשר..."
אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד סדרות...
סדרות משטרתיות (או סי אס איי למיניהם) - כל פעם יש רצח וצריך למצוא את הרוצח.
סדרות של עורכי דין - כל פעם יש קייס. סדרות רפואה - כל פעם יש מחלה. ככה זה עובד
הדמות של האוס גאונית, אי אפשר שלא להתאהב בו. ההומור שנון בקטע אחר. בעונה האחרונה העלילת רקע אולי קצת קרטעה, אבל בעונות הראשונות - העלילה של הדמויות לא התפתחה בשום קצב צב. היה מותח והיה אדיר.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MiRi_GrEEn שמתחילה ב "אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד..."
העניין הוא שבסדרה בדרך כלל יש התפתחות של הדמות הראשית וממה שיצא לי לראות מידי פעם, האוס תמיד נשאר עוקצני ועם שריון שלא מאפשר לאף אחד לראות מה קורה בתוכו או מה הגורמים בהיסטוריה שלו שעשו אותו כמו שהוא.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "העניין הוא שבסדרה בדרך כלל יש..."
:O
הדמות של האוס עברה המון, על מה אתה מדבר?
מה עם הגמילה? מה עם הקשר עם קאדי? וילסון? אפילו דומיניקה?
הוא אולי לא השתנה מקצה לקצה מהעונה הראשונה, אבל לדעתי זה כל היופי שבו. הוא מלכתחילה מבפנים סוג של דובון אכפת לי עם מגננות, פשוט עם הזמן אתה מכיר אותו ומכיר צדדים שלו...
וממה שיצא לך לראות מדי פעם - זה לא מספיק. צריך לראות הכל ואז תבין, תבין גם את הגורמים. אתה לא יכול לשפוט אם לא ראית
זהירות - ספויילר!
כשהאוס החליט לצאת מהבית הבוער הייתה לי הרגשה שדווקא בגלל שהוא רוצה לצאת - הוא לא יצליח,
אבל עד הרגע בו כבר ראו אותו בחלון - חלפה לי ההרגשה הזו כי הרגשתי שהנה - הוא כבר בחוץ.
עדיין לא האמנתי סופית שזה קרה עד שפורמן אמר שוידאו שזה האוס.
הלוויה לדעתי הייתה גרועה - בגלל שבאותו רגע חשבתי שככה תגמר הסדרה זה היה די מבאס,
והקטע בו הוא חי לא לגמרי שיפר את ההרגשה כי זה כזה מעפן. הייתי רוצה לראות את הקטע בו המחלה של וילסון מתפתחת והאוס ממשיך לעבוד בבית חולים כמו תמיד, ולא השיט הזה.
הפרק יצר עניין אז אחלה בשבילם, ולמרות כל השיט שהיה בו - ת'כלס זה פרק טוב.
אני אתגעגע.
The track has been featured in several episodes of the Fox television medical drama series House. In the pilot episode, Gregory House tries to avoid work imposed by his boss Lisa Cuddy, and says "In the words of the great philosopher Jagger, you can't always get want you want." Cuddy later in the episode says "I looked into that philosopher you quoted, and you're right, you can't always get what want, but it turns out, if you try sometimes, you get what you need." The introduction of the song was played at the end of the episode. In the Season 1 finale ("Honeymoon"), the song plays as House attempts to walk without the support of his cane, but to no avail. The song was heard for a third time at the end of "Meaning". Another was in the Season 4 finale ("Wilson's Heart") when it is quoted to House by Amber in the form of a hallucination. In the episode Saviors House plays the song Georgia on my Mind on piano in the middle of which he adds the main riff from You Can't Always Get What You Want. It is also heard in Season five's "Unfaithful" where House plays the chorus of the song on the piano. It was most recently heard in the Season seven's "Last Temptation"" as Martha Masters takes leave.
לעומת זאת:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ויקי
The song was featured in the pilot episode of Showtime's dramedy Californication in 2007. The song was used during the opening scene, in a manner parodying its use in The Big Chill. The song then finished episode 12, bringing the first season to a close. It was again used in the finale of season 4 (episode 12) during the last 2 minutes and throughout the credits.
מעבר לכך, Band from TV היא מעין להקת צדקה של שחקנים ואנשי טלוויזיה
יו לורי (שמשחק את האוס עצמו) מנגן בה בקלידים ולפעמים גם שר, וג'סי ספנסר (צ׳ייס מ־"האוס") מנגן בה בכינור
הם הקליטו קאבר לשיר הזה בשביל הסאונדטראק של הסדרה (יש לי אותו..)