12-05-2012, 18:53
|
|
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
|
|
חבר מתאריך: 03.10.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
נכון אבל זה תלוי איך שוק הנדל"ן יתנהג. נכון לעכשיו הצמיחה היחסית מטורפת של השנים האחרונות מאטה ומגיעה למישור. בקרוב מאוד השוק כנראה יירד- כך שדירה שתקני היום תהיה שווה פחות בעוד 5 שנים, ברוב הסיכויים.
(כמובן ששוב, יש משתנים, רוב המקומות בצפון שבהם קונים דירות-בניגוד לבתים- במיוחד במחיר הנ"ל, לא נחשבים יותר מדי, אבל אם יקרה משהו חיצוני כמו פתיחת משהו של אפל בעיר, ערך הדירות יעלה)
|
השוק ככל הנראה באמת יירד בקרוב, אבל אני גם מאמינה שכמו תמיד- הוא יחזור ויעלה מתישהו.
זה שוק שזז בלי הרף, וגם אם מקסימום אני אראה שבדיוק כשאני רוצה למכור הוא יורד, אני פשוט אשכיר את הדירה
ואקנה את בית חלומותיי (יש לי עדיין 2 מליון, זוכר? )
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
זה יכול להיות אידיאלי אם את מוצאת את הנכס הנכון (פאק איט, אני הייתי נכנס לגור בו, אין על בתים ישנים) הבעיה העיקרית של נכסים כאלה זה שהסביבה שלהם גרועה (וזאת הסיבה שהם נותרו מוזנחים) כך שגם אם תעלי את הערך של הדירה עצמה בהשקעה של הרבה מאוד זמן, יזע וכסף, עדיין לא תצליחי להשכיר/למכור במחיר גבוה ממחיר השוק, כי סבבה הדירה אבל מי רוצה לגור בשכונה מג'ויפת?
|
זה מאוד נכון. רוב הדירות הגרועות נמצאות בשכונות שכלב לא היה נכנס אליהן אחרי 8 בערב, אבל יש גם הרבה דירות
שהן במצב רק "סביר מינוס" בשכונות די טובות, אבל פשוט ותיקות.
שים לב שדיברתי גם על שבירת קירות ופעולות קצת דראסטיות. שינוי לייאאוט של דירה יכול להפוך גם דירה במצב "רק" טוב
לדירה מעולה כי כל החלל ייפתח וינוצל בצורה מקסימלית. (זה כמובן אחרי אישור מכל הגורמים ששבירת קיר לא יגרום לכל הבניין לקרוס )
גם אל תשכח שאני מדברת על הצפון, ומה שתקף במרכז הארץ בנוגע לשכונות גרועות (מישהו אמר דרום תל אביב?
טוב, אני סתם רעה) לא בהכרח תקף גם לפה (: