היי מהכותרת, אפשר להבין שאני חובב סדרות \ סרטי SCI-FI במיוחד כאלה עם הסגנון של שתי הסדרות הנפלאות שציינתי בכותרת.
מה שאני אוהב בסדרות האלה הוא המסע המסתורי של ספינה בחלל והפגישה של דמויות ועולמות שונים, בFIREFLY שהתחלתי לראות לא מזמן (וידוע לי שהיא בוטלה משום מה) אהבתי את האווירה הכללית.
FARSCAPE הייתי ותשאר אחת התוכניות המצויינות שראיתי.
לכן אשמח אם אתם, חברי הפורום תוכלו להמליץ לי על סדרות בסגנון הזה.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "מחפש המלצה לסדרות בסגנון firefly ו farescape"
צפית בסטארגייט?
במידה ולא, התחל בסרט סטארגייט מ...94 (?), המשך עם הסדרה שנוצרה בעקבות הסרט- סטארגייט SG-1 ואחרי כמה עונות (אני לא זוכרת בדיוק באיזו עונה, תוכל לבדוק באינטרנט)
תוכל לעבור לסדרת הבת שלה- סטארגייט אטלנטיס (שתיהן מעולות).
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "ראיתי פעם את הפילוט, ולא..."
גם אני בהתחלה קצת לא אהבתי, לא ממש התחברתי לשטויות הכאילו-מדעיות, אבל אם זורמים עם זה, לאט לאט נכנסים לקטע.
אגב, שלא כמו סדרות אחרות, הם ממש ממש משקיעים באפקטים. איכות ההפקה בסדרה ממש מעולה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Ingsoc שמתחילה ב "קאובוי ביבופ, סדרת אנימה..."
לא ראיתי פיירפלי, אבל מחזק לגבי ההמלצה על "קאובוי ביבופ".
רק בשביל להגביר את החשק, הנה תחילת הביקורת על הסדרה מתוך אתר "עין הדג":
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רז גרינברג ("עין הדג")
לפעמים זה מרגיז כמה שאנשים יכולים להיות מוצלחים במשהו. קחו למשל את Cowboy Bebop: ההגיון הבריא אומר שמשילוב בין מערבון,פילם-נואר, סרטי גנגסטרים, אומנויות לחימה ומדע בדיוני, מה שיכול לצאת זה רק סלט פוסט-מודרניסטי תפל. באה 'קאובוי ביבופ' וזורקת את ההגיון הזה לפח האשפה של ההיסטוריה. בתור מערבון – היא מראה שג'ון וויין לא יודע מהחיים שלו. בתור פילם נואר – היא גורמת ל-'צ'יינטאון' להיראות כמו סרט לילדים. בתור סדרת גנגסטרים – היא היתה שולחת את טרנטינו לחפש עבודה חדשה. אומנויות הלחימה שבה היו גורמות לברוס לי להרגיש כמו בבית (אם הוא היה דמות מצויירת). ובתור מדע בדיוני – היא תגרום לכם לשאול את עצמכם מה לעזאזל מצאתם ב-'מסע בין כוכבים'/'בבילון 5'/'מלחמת הכוכבים' או כל סדרת/סרט מד"ב שאהובים עליכם.
מה שלא מצוין שם זה הפסקול המשובח של הסדרה.
עריכה: אם כבר.
הדיסקוגרפיה המלאה של ה־Seatbelts, מה שאומר הסאונדטראק המלא של "קאובוי ביבופ", מהזמנים שהיה לי XP..