04-05-2012, 18:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
לא נמאס כבר מהטענה השחוקה הזאת?
לפני כמה שנים, שאייפון היה משהו אחד ויתר המכשירים היו משהו אחר יכלת לטעון (והיית טועה גם אז) את הטענה הזאת, שאייפון הוא רק סמל סטטוס. היום שיש כבר כל כך הרבה חיקויים שמתיימרים על הנייר להיות אותו דבר רק טוב יותר - טענת ה"משתמשי אפל יקנו גם לבנה אם יהיה עליה תפוח" כבר לא תופסת.
אם הייתי רודף אחרי סמלי סטטוס, איזה סיבה הייתה לי לא לרוץ לקנות את הגלקסי 3? הרי הוא דק יותר, גדול יותר, נוצץ יותר - הוא בטוח יסובב מבטים אם אני אוציא אותו מהכיס.
הסיבה שני נשאר נאמן לאייפון היא בגלל שהוא עושה את מה שאני צריך, בידיוק כמו שאני מצפה ממנו לעשות. המכשיר הזה נמצא איתי רוב היום, אני מנהל איתו פחות או יותר את החיים שלי - ואני יכול לעשות את זה כי זה נוח ממש לעשות איתו את זה, אני לא צריך להתאמץ כדי שהוא יתנהג כמו שאני מצפה ממנו.
בקשר להערות של GIR, אני חושב שאחד הדברים המדהימים באייפון הוא שהוא מלא בתקלות, התקלות שלו כל כך מיוחדות, שהן קורות רק למי שלא משתמש במכשיר. "בעיית האנטנה" היא אחת הבעיות הכי מצחיקות שיש, מי שאין לו איפון משתמש בה כטיעון מנצח, מי שיש לו אייפון לא יודע על מה מדובר.
שלא נדבר על הבעיה הרצינית עם החלפת סוללה, מסתבר שלמשתמשי אנדרואיד ממש מפריע שמשתמשי אייפון לא יכולים להוציא את הסוללה... משתמשי אייפון לעומת זאת לא מצליחים להבין איזה אינטרס יש להם להוציא משהו שעובד.
כרגע אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לעבור למכשיר של חברה אחרת - כשאני רואה את הכיוון שאליו אנדרואיד הולכת אני בטוח שגם אם וכאשר אני אעבור (כמו נוקיה, אני בטוח שגם ios לא ישאר טוב לנצח) זה בטוח לא יהיה אנדרואיד.