בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "(עוד) משחק מלחמה עם איראן - יפורסם ב"מקור ראשון""
תגובתך טל?
ואגב תקנו אותי עם אני טועה אך למרות שהנושא בהחלט מעניין הקטע ואני מקווה שיתפתח פה דיון פורה, הקטע הזה (הוידיאו) לא ממש קשור לצו"ב מכיוון שלא מדובר על דרכי הפעולה הצבאית אלא על ההשלכות המדיניות והפוליטיות של המתקפה.
שלא תבינו לא נכון אני דווקא תומך בדיון בנושאים מסוג זה מאחר שכבר נאמר "מלחמה היא רק שיטה להשגת מטרה מדינית" (כנראה הנוסח לא מדויק עקב גילי המופלג - 13 )
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Taurus84 שמתחילה ב "לאור גילך המופלג - כל הכבוד..."
תודה רבה
אבל אני רוצה להבהיר שלמרות שבני בפעם הזאת אכן כתב את התגובה אנחנו מתחלקים בתגובות שלנו חצי-חצי אז אם אפשר להתעלם מהאפשרות שיש סיכוי שמי שכתב את התגובה הוא ילד בן 13 אז זה יהיה נחמד (למרות שהוא עדיין מתנסח יותר טוב מרוב האנשים שאני מכיר: FAITH IN EDUCATION: RESTORED )
(ואגב מצתרף לשאלה
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר
חבר מתאריך: 02.07.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hthr שמתחילה ב "תגובתך טל?
ואגב תקנו אותי עם..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hthr
תגובתך טל?
)
אינני יכול להגיב על כתבה עיתונאית שלא קראתי. ככלל, סימולציות, משחקי מלחמה ותרחישים בנושאי ביטחון ומדיניות הם מעניינים למדי, אך פעמים רבות הם בעלי ערך בידורי בעיקר, שכן גורמים רבים לא באים בהם לידי ביטוי. זכור גם, שמה שהנך קורא בעיתונות עובר צנזורה - שגוזרת אף היא קופון...
בעבר הועלו הצעות בפורום זה לקיים משחקי מלחמה וסימולציות - ראה תגובותי שם.
נערך לאחרונה ע"י טל ענבר בתאריך 11-04-2012 בשעה 13:18.