08-04-2012, 10:42
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
רציתי לראות יגר, לא יצא ;)
- לגבי "הוגו". לצערי ראיתי את זה ואני אהיה הרבה פחות עדין ממך. קיוויתי שזה יהיה סרט נסבל ונחמד.
כך לפחות האמנתי אחרי צפייה בפורומו, אך התבדיתי לאחר שעתיים (הסרט פשוט לא רצה להיגמר...).
שעמום טוטאלי, תוכן לא מעניין, ובקיצור, מבחינתי הוא לא ראוי לצפייה.
ציון:
- יצא לי לראות "המרדף אחר אוקטובר האדום", שמבוסס על ספרו של טום קלנסי. אני מאוד מתחבר
לסרטים כאלה. סוג של מותחן, למרות שיכול היה להיות הרבה יותר מותח. זה סרט מ-1990. זאת תקופה
מאוד אהובה עלי, שיצרה סרטים תוך הסתמכות בעיקר על כשרון משחק ולא על מחשבים ואפקטים.
אהה, העלילה בקצרה היא על צוללת רוסית סודית, שהקפטן שלה מחליט לערוק, יחד עם שאר הקצינים
הבכירים שעימו, לארה"ב. עם שון קונרי ואלק בלדווין. אני אהבתי.
ציון:
- ראיתי גם את שני הסרטים המוצלחים של סטיבן סיגל, אותו אני מאוד אוהב, מאז אני ינוקא. "מצור ימי"
ו-"מצור ימי 2" (או יותר נכון לקרוא להם "תחת מצור", אבל התרגומים הישראלים לא רוצים להרוס לעצמם
את המוניטין כדבילים סדרתיים...). סרטי אקשן כייפים מאוד, עם מכות, יריות, ועלילה בלי מנוחה.
לשניהם ציון:
- "משימה בלתי אפשרית 4": במילה אחת - אכזבה. מאז הסרט הראשון והשני, הם פשוט לא מצליחים להגיע
לרמות מספיק טובות ולעמוד בציפיות. השלישי היה פחות טוב מקודמיו והרביעי בהתאמה. חבל שהופכים
כל מותג מצליח למגרפת כספים על חשבון איכות.
- הסרט הרביעי העלה את תחשות נוסטליה לראשון, וצפיתי גם בו. כמובן שאין על מה לדבר, סרט מהנה לכל
הדעות. "משימה בלתי אפשרית".
ציון:
- אני יודע שכבר נגמרה, אבל עדיין משדרים בערוץ 3 בהוט את "E.R". אני לא ראיתי אותה בתקופתה ויוצא
לי מדי פעם והיתקל בה. אחלה סדרה, תענוג גדול. סתם ציינתי לטובה.
ציון: טוב, כל זה לא היה בדיוק בשבוע, אבל אני לא כותב פה לעיתים קרובות אז איחדתי כמה שבועות (או חודשים...).