02-02-2012, 03:39
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
אני לא בטוח בכלל שאני רוצה ילדים בלי קשר לסרטון הנ"ל
לעשות סקס ולהחליט להביא ילד זה מאוד קל ואפילו מהנה, אבל ברגע שהוא מגיח החוצה לעולם, כל החיים כפי שהכרת אותם - חדלים להתקיים. אין יותר אני יש רק הוא, וצריך לקחת את זה מאוד בחשבון אנשים לפני ההחלטה הגורלית. לדעת להפנים את כל ההשלכות שיהיו עליכם מעתה והלאה.
אני לא חי יותר בשבילי אלא בעיקר בשבילו ואם חלילה יקרה לו משהו, ובעולם רווי הסכנות שלנו יש סיכוי לא קטן בכלל, חיי ימותו איתו.. ראיתי מספיק הורים שנהיו לקליפה ריקה שאין לה גזע להאיחז בו אחרי מות ילדם.
מעבר לזה, לתת לו את כל כולי, להקדיש את כל חיי, כספי, מהותי, אהבתי וצומת ליבי אליו, ואז, שהוא מגיע לגיל "הטיפש עשרה" הנודע לשמצה, הוא סביר להניח ימרוד בי, ישכח את כל מה שעשיתי עבורו, עלול להיות מושפע חברתית לרעה אפילו אם קיבל חינוך טוב מבית ואני כבר יאבד שליטה עליו..
וגם אם הכל יהייה נחמד ויופי טופי, אני מקדיש את כולי וכספי 18 שנה לילד ואז הוא מתגייס, משתחרר , ומתחיל את החיים האמיתיים ואני נהייה חלק קטן ולא מאוד משמעותי בחייו החדשים.
המוסכמה החברתית הזו שחייב להביא ילד זה צורך הישרדותי ביולוגי שטמוע בנו עקב אבולוציה של מיליוני שנים. מנגנון הישרדותי שדואג שהגזע שלנו ימשיך להתקיים. בדיוק כמו שעכביש הולך להפרות עכבישה תוך כדי שהוא יודע שהוא לא יחיה אחרי זה. אבל הצורך לדור המשך פשוט חזק ממנו, וגם מאיתנו.
אנחנו לא כל כך שונים משאר בע"ח. זה פשוט מנגנון, צורך הישרדותי שחזק מאיתנו. אבל , מותר להגיד לו לא. אז מה? אז לא יהייה לי המשכיות..סו פאקינג וואט?
אבל עזבו שטויות אני כולה 22, בגיל 30 אני כנראה כבר ידבר אחרת.
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 02-02-2012 בשעה 03:45.
|