21-01-2012, 17:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.02.05
|
|
|
אשכול אפליקציות מומלצות לאנדרואיד
אם יש לאיפון ומעריצי אפל בכל מקרה אומרים שאנדרואיד מעתיקים אז עוד העתקה קלה עם אשכול תוכנות מומלצות, תרגישו חופשיים להוסיף
לכל אפליקציה יש קישור לאתר שלה בשוק ומשם אפשר להתקין ישירות
תוכנות שימושיות
3watchdog עוקבת אחרי צריכת האינטרנט, מדויקת ופשוטה לשימוש
adw.launcher או בתשלום ADWLauncher EX מחליף את התוכנה של דף הבית בתוכנה אחרת עם יותר יכולות (אפקטים, כמות מסכים, מחוות ועוד שיפורים רבים)
GO Launcher EX עוד תחליף למסך הבית עם יותר אופציות אך לטעמי הוא מצועצע מידי
Alarmed Alarm Clock שעון מעורר שדואג שתתעורר על ידי שאלות בחשבון, אני משתמש בו כבר תקופה ארוכה וקניתי את הגרסה שלו בתשלום שמאפשרת לקבוע כמה צלצולים בזמנים שונים
AnySoftKeyboard מקלדת טובה ואמינה, ללא פוקנציות מיוחדות אבל היא פשוטה לשימוש ופשוט עובדת טוב
App 2 SD אפליקציה שמאפשרת להעביר תוכנות לכרטיס הזיכרון, אפשר לסתדר בלעדיה אבל היא מציגה את כל התוכנות בהתאם לקטגוריה שלהם
Auto App Organizer אם אתם נוהגים להשתמש בתיקיות לאפליקציות אבל אין לכם כוח לסדר את התיקיות, אז התוכנה הזאת תנהל את כל התוכנות שלכם בתיקיות שהיא יוצרת, יש לי תיקיית משחקים עם התוכנה הזאת שתמיד מעודכנת ועדיין לא יצא לי לראות טעויות בתוכנה
Business Calendar Free לוח שנה מעוצב ושימושי
Dialer One חייגן שמחליף את הדיפולטיבי ומציע חיפוש יותר נוח של אנשי קשר (עם T9), עיצוב חביב וכמובן תמיכה מלאה בעברית
Dolphin Browser® HD דפדפן מפורסת מאוד עם הרבה מאוד משתמשים, אישית אני לא משתגע עליו אבל הרבה אנשים אחרים מעדיפים אותו
xScope זה דפדפן שאני כן משתגע עליו שמעוצב בסגנון כרום למחשב (מספר אנשים קוראו לו כרום כשראו אותו בהתחלה) והוא מציע גלישה עם טאבים ומשאיר את האתר במרכז
opera עוד דפדפן שאני אוהב הוא אופרה שאומנם לא מריץ JS אבל מאפשר לשמור את הדפים לוקאלית וממשיך לעבוד חלק גם כשהאינטרנט מקרטעת
ES File Explorer סייר קבצים שעוזר לנהל כל קובץ לא משנה איפה הוא נמצא (DROPBOX FTP BT מחשבים ברשת WIFI או תיקיות שדורשות ROOT)
Facebook for Android לקוח פייסבוק, אין הרבה מה להוסיף הוא מחליף את הדפדפן ויש שיגידו שהוא יותר נוח לשימוש
GTasks מנהל TO DO LIST שמסונכן עם גוגל ושומר את כל המטלות, כדאי להשתמש בוידג'ט שלו
any.do עוד מנהל משימות בעל יכולות דומות ועיצוב מעולה
Google Docs אם אתם משתמשים בGOOGLE DOCS חייבים להשתמש בלקוח שלו שמעניק גישה קלה לכל המסמכים עם אפשרויות עריכה
QQPlayer נגן ווידאו מצויין שמצליח לנגן הכל, עוקב אחרי תוכניות שהפסקת לצפות באמצע ועושה את כל זה עם עיצוב חביב וממשק מעולה
SMS Backup + מגבה את ה SMS לתיקיה ב GMAIL ועושה את זה מאחורי הקלעים, אפשר לשכוח שהוא מותקן ה SMSים נשארים מגובים
Smooth Calendar וידג'ט חביב שמציג את האירועים הקרובים בלוח השנה, זה הוידג'ט היחיד שמיקמתי בדף הראשי
SoundHound מזהה שירים על פי קול, בדומה לשאזאם רק שמזהה יותר שירים ויכול להקליט שיר ולחפש אותו יותר מאוחר כשיש WIFI
waze נווט חינמי שמתעדכן על ידי קהילת המשתמשים, הוא אומנם צורך טיפה תעבורה אבל זאת כמות זניחה ביחס לנוחות שלו
closeFeint טיפה שיווק עצמי עם אפליקציה לבעלי ROOT שחוסמת את open feint המציק
CallRecorder מקליטה שיחות בלי רמקול (אם כי היא די יקרה אבל בכל זאת שווה את זה)
משחקים
2 Player Reactor משחק תגובה מהירה ל2 שחקנים במקביל
Angry Birds אין על מה להרחיב במילים אם לא שיחקת כדאי שתתקין גם אם זה רק בשביל לראות על מה מדובר
Apparatus משחק חידות בפיזיקה עם עיצוב מדהים והרבה יותר מידי שלבים (לא סיימתי)
Bird Poop אין הרבה משחקים יותר מפגרים מזה, ציפור שצריכה לחרבן על האנשים ברחוב עם גרפיקה תלת מימדית
Can Knockdown משחק ממכר מאוד שדורש לזרוק כדורים על פחיות
Fruit Ninja העלילה של המשחק ממש לא ברורה אבל יש פירות שצריך לחתוך
Glyder 2 by Glu גלשן אוויר בעולם תלת מימדי ענק, לקח לי בערך שבוע לסיים את המשחק
Pipes עוד קצת פרסום עצמי, משחק פאזל שדורש מהמשתמש לחבר את כל הצינורות אחד לשני לאחר משחק של 5x5 מבינים את המשחק, לאתר משחק של 50X50 מתמכרים למשחק
Stair Dismount תמיד כיף לדחוף אנשים מהמדרגות, הבעיה היא שמציאות אסור אז במשחק הזה מותר
Stick Swing צריך להתנדנד על חבל מפלטפורמה לפלטפורה, נהיה קשה מאוד לאחר כמה קפיצות
אלו רק חלק מהתוכנות והמשחקים שהופכים את אנדרואיד למערכת כל כך טובה, אשמח לגלות עוד תוכנות ומשחקים בתגובות