לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-01-2012, 16:45
  Scattered mind Scattered mind אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.06.08
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "האגדה על היום הזה נובעת..."

ציטוט:
The claim that the Friday the 13th superstition began with the arrest of the final Grand Master of the Knights Templar, Jacques Demolay, on Friday, October 13, 1307, is a modern-day invention

http://www.snopes.com/luck/friday13.asp

ציטוט:
Note that the association of Friday the thirteenth with the arrest of Jacques de Molay, Grand Master of the Knights Templar, on Friday, October 13, 1307 by King Philippe IV of France--as repeated, for example, in D. Brown's novel The Da Vinci Code (Brown 2003, p. 163)--is a modern-day invention (Mikkelson and Mikkelson)

http://mathworld.wolfram.com/Triskaidekaphobia.html
ציטוט:

There are problems with the "day so infamous" thesis, not the least of which is that it attributes enormous cultural significance to a relatively obscure historical event. Even more problematic for this or any other theory positing premodern origins for a superstitious dread of Friday the 13th is the fact that no one has been able to document the existence of such a superstition prior to the late 19th century. If folks in earlier times perceived Friday the 13th as a day of special misfortune, no evidence has been found to prove it. Some scholars are now convinced the stigma is a thoroughly modern phenomenon exacerbated by 20th-century media hype.

http://urbanlegends.about.com/cs/hi..._the_13th_4.htm

נערך לאחרונה ע"י Scattered mind בתאריך 13-01-2012 בשעה 16:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-01-2012, 23:57
  משתמשת נקבה i-pink i-pink אינו מחובר  
מנהלת פורום עשה זאת בעצמך •°ºοΟ דוגמנית הבית Οοº°•

חבר מתאריך: 23.11.09
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מה אתה עושה עם שעון שהתקלקל?"

למזלי את יודעת להחליף את הסוללות של השעון בעצמי.. ויש לי סטוקים של סוללות מאיבי.

ואם השעון מפסיק לעבוד, זה רק תירוץ לצאת למסע שופינג

כי שקונים שעון וצריך להתאים ג'ינס חדש לשעון, וצמיד חמוד לשעון, ושתהיה חולצה תואמת לג'נס, בעצם אני מתכננת ללכת עם השעון יותר מיום אחד, אז צריך כמה ג'ינסים, ולהתאים להם חולצות, ומגף אחד לא מספיק לכל השבוע, אני אני צריכה לפחות 2 שיתאימו לגינס ולחולצה ואם הם לא מתאימים למה שיש לי אז בטח הם יתאימו למשהו בעתיד.. וגם חגורה צריך שתתאים למכנס ולחולצה, ואולי גם איזה כמה אקססוריז חמודים שילכו טוב עם השעון החדש.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר