25-12-2011, 20:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.12.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
אם 52 קילו של אישה יגידו למשהו שחבל על הפרצוף היפה שלו זה יישמע מטופש.
זה לא משנה מי עורר את המהומה, לרובנו אין חשק להיות חלק ממנה.
|
ככה נותנים לטרור לנצח.
הבחורה הנ"ל אולי מעדיפה לא לריב ולעבור מקום, אבל בזה היא רק מעודדת אותם לפעם הבאה. ואם היא מוכנה לקום כשמאיימים ולא כשמבקשים בנימוס, היא מלמדת (או מתנה) אותם להפסיק לבקש ולהתחיל לאיים. היא צריכה לסרב לאיום הזה לא כי חשוב לה לשבת דווקא באותו מקום, אלא כדי ללמד את אותו בחור חרדי שאיומים זה לא לעניין.
ציטוט:
משפט מעט דמגוגי אבל נכון, כשלבחור חרדי מתחשק לעורר מהומה בגלל בחורה שיושבת בקדימה של האטובוס, זה לא בגלל יראת שמים או דאגה לצניעות. זה כי הבטלה מביאה לידי חטא.
במילים אחרות, רובנו עסוקים מדי כדי להלחם על עקרונות קטנים כאלו ואנחנו מעדיפים להבליג כדי להמשיך בשגרת חיינו העמוסה לעייפה.
|
או שכן או שלא.
אתה כותב את זה על סמך הנחה שאותו בחור לא עושה כלום ויש לו הרבה זמן פנוי. האם זה נכון?
אולי. אולי לא. על סמך הנחות שאינן מגובות בעובדות אפשר להוכיח כל דבר. (זו תוצאה בסיסית בלוגיקה, אגב.)
ציטוט:
האשכול שהפנתה אותי אליו הוא מהארוכים והמתישים, צר לי אני אוותר.
(אחרי כל שתי שאלות שאני כותב אני נכנס לפורום, זה יגזול יותר מדי זמן)
|
אתה לא צריך לקרוא את כל האשכול. רק את ההודעה באשכול שאליה הפניתי אותך ול-5 תגובות שיוצאות ממנה. לא צריך את כל ה-200 ומשהו תגובות חופרות שיש שם.
ציטוט:
ואתה צודק , הכל קורה איפה שיש רוב חרדי. פעם היה רוב חרדי במאה שערים ובבני ברק, בנוסף הקימו להם ערים כדי שיכולו לשמור על אורח החיים שלהם. קרי, אלעד, קריית ספר, עמנואל. אחרי זה נהיה רוב חרדי בירושלים. זה המשיך לבית שמש ולצפת.
בכל מקום בו הם הגיעו הם גרמו לשינוי הסטאטוס קוו. הרוב שלהם אגב, לא חייב להיות מספרי, יש להם יותר אנרגיה וזמן לריב על המון דברים קטנים שגורמים לחילוני הממוצע להגיד העיר מתחרדת, בו נלך לגור במקום אחר. יכול להיות שהוא היה צריך להלחם על הדברים הקטנים ממזמן, אבל הוא עסוק, סבלן, אדיש או עצלן והוא מוותר.
ופתאום מעיר עתיקה ציורית מלאה באמנים נשאר רק סלאם.
ובוא נהיה ברורים, זה לגיטימי. הם מביאים 8 ילדים, אנחנו מביאים שלושה. אנחנו רוצים 2 מכוניות למשפחה. החרדים מסתפקים במיניבוס לכול השכונה.
לנו הוצאה על גינון וטיסה לחול נראית חלק בלתי נפרד מהחיים, הם חיים בלי זה ומאושרים.
אבל בחשבון הסופי, לגיטימי או לא. הם הופכים חלקים שלמים בארץ הזאת למקומות שאנחנו מרגישים בהם זרים במקרה הטוב ולא רצויים במקרה הרע.
אז איך לא נדאג, לא נוטרד. לא נכעס?
|
אם הייתם מוטרדים רק מזה, ניחא. אולי הייתי לצדכם. חסר לי חרדים בחיים?
הבעיה היא שזה גם חיוב לעבור על הלכה בת מאות שנים הנוגעת לשירת נשים.
וזו גם סלקציה של מפגינים חובשי כיפה מבין כלל המפגינים.
וזה גם מהלך מתוקשר עצום נגד "מינוי דתיים על ידי ראש הממשלה", שכולל חששות ש"ראש המועצה לביטחון לאומי לא יענה לטלפון בשבת".
עם המוניטין האלה, אי-אפשר להאמין לטוהר הכוונות של אלה שעכשיו בוכים על החרדים הרעים האלה...
|