http://www/anothertrytoparody.com האירוע יתקיים ביום העצמאות ה69 בתוכנית התכנסות בביתו של צ'נדלר ברחוב הצינור 9 בני ברק החל מ20:30 21:00-עלילות היידי בניו יורק 23:00 הפסקה לשטיפת ידיים 00:00 זהבה ושלושת הרומנים 02:00 הפסקה לשטיפת ידיים 03:00 שניים אוחזין 05:00-הפסקה לשטיפת ידיים 06:00-דפנה ודודידו 07:00-גומרים (אה,סליחה, מסיימים)
עברת על חוק מס' 2 בחוקי הפארודיות: צריך להמתין לפחות ל5 תגובות באשכול המקורי לפני פתיחת אשכול פארודיה.
אין לי זמן לחכות
ציטוט: במקור נכתב על ידי Scattered mind צריכים לשלול מפשוטי העם את הזכות לפארודיה
אתה בטוח שיהיה מספיק מקום?
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
אם לא יהיה מקום, ויהיה צפוף, אפשר להשתמש בחומר סיכה.
"תשקר," הוא אומר. "אל תספר את כל הסיפור. הישראלים, בעיקר העמותות שפועלות בקרב המסתננים פה, אוהבים שמשקרים להם."
האמת, שועשעתי.
תועייבה!!!
עדיין משעשע.
Leafter ~O.G~
סבבה, צריך להביא נייר טואלט או שזה יסופק ע"י המארגנים?
Alas, poor Yorick! I knew him, Horatio: a fellow of infinite jest, of most excellent fancy
הוחלט שיהיה תשלום בכניסה. בנות בטייץ נכנסות חינם. בנים בטייץ משלמים כפול.
כמובן שלא ובגלל שהמטרה של קירוב לבבות בין הציבור החילוני לדתי קרובה ללבו של בינג כל הנערות יהיו מגולחות כדי להימנע מ"קול באישה ערווה".
אבל אני מתלבט בין זה לבין שר הטבעות
באירוע של שר הטבעות יש את מייטרי אז ההתלבטות באמת לא קלה. זה מדהים כמה אנשים מוכנים לסבול כל כך הרבה שעות מול הסרטים הבלתי-נגמרים-שנמשכים-לנצח של שר הטבעות רק בשביל ההזדמנות לראות אותה.
תמיד דמיינתי שצ'נדלר נראה ככה במציאות:
זו אילוסטרציה שמדגימה אותי הרבה יותר טוב:
*תיקון:
יהיה משהו, כי יש משהו
שכחת את השקית על הראש.
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
לא.