19-12-2011, 19:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.01.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
כשאדם מייחל למלחמה,
ישנן שתי אפשרויות. או שהוא מעולם לא היה בסכנת חיים ולא מבין כמה הוא רוצה לחיות.
או שהחיים שלו לא מספיק טובים או יקרים ולכן הוא צריך ריגושים קיצוניים כדי שהם יקבלו משמעות.
אני לא עצלן ולא פחדן.
האמת. שאני מתכונן ללכת למילואים עוד חודשיים למרות שאני פטור. אני אלך כי המג"ד ביקש ממני אישית. (כנראה ששמאלנים מסואבים הם בכל זאת חיילים טובים). אני אלך רק בסופי שבוע כי אני באמת לא יכול להפסיד לימודים.
אבל פאק, אני לא רוצה למות. יש לי תכניות רבות להמשך חיי. הם כוללות סקי, לימוד, אהבה משפחה. ועוד הרבה מאוד דברים שאנחנו המסואבים אוהבים לעשות.
אם לא תהיה ברירה ובמהלך התעסוקה אני אצטרך לסכן את עצמי אעשה זאת. העבר מלמד שלמרות שהביצים שלי ירעדו והזיעה הקרה תזחל לי על הגב אני אעבוד מאוד טוב.
אבל לרצות מלחמה?
רבאק רועי, למה?
אני כותב אליך אישית כי זה איפה שהוא עצוב לי שהחיים כל כך חסרי משמעות מצד עצמם, עד כדי כך שמחפשים ריגושים ופתרונות מהסוג הזה.
אתה מבין, אחרי מלחמה יכול להיות שהאנשים הכי יקרים לך לא יחזרו הביתה. יכול להיות שאתה תהיה עיוור או צולע. שלא לדבר על זה שלא תוכל פשוט לקום בבוקר ולהגיד "מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך".
אם אין ברירה נלחמים. אבל אסור לקוות ולשאוף לחרא הזה.
אסור.
|
תלוי איך אתה מגדיר סכנת חיים.
אתה יודע, את לחץ הדם מכנים בעגה הרפואית "הרוצח השקט" - משום שמרבית הלוקים בלחץ הדם, אינם מבחינים בתסמינים (לחץ בחזה, חולשה וכאב בירכתי הראש) - ומכיוון שכך, חושבים שהכל בסדר ואז מגלים את הבעיה לאחר שלקו בשבץ, שבמרבית המקרים הוא קטלני, כי החולה סבל במשך שנים ארוכות מלחץ דם מבלי שחש בכך, אבל בינתיים מרבית העורקים נפגעו..
מה אני אומר בעצם.
האויב החליט להפוך להיות רוצח שקט. הוא עושה שיבה בלי הרבה רעש. הוא קובע עובדות בשטח. מפריע לך בכל פעם ובייחוד בבוקר, עם קיראות המואזין... והוא משתמש בכלי הדמוקרטיה נגדך ונגדי והוא גם משתמש בבית משפט שהוא סניף של מר"צ במקרה הטוב.
ולאט לאט, דוחק את רגלנו מכאן. עד שבבוא היום זה יהיה מאוחר.
הם יודעים שמרבית הישראלים, (כן גם אלו שהצביעו ליכוד וישראל ביתנו) אדישים, ויש להם את השלושה אחוז האקטיביסטיים, וליינט בינהם - שידווחו כמה עושים להם רע וכמה המדינה לא בסדר.
אז כן. אם המשמעות של ההתעוררות שלנו הינה מלחמה, אזי כן! אני קורא לצאת למלחתמת חורמה ולהקזת דם. גם במחיר סקי בשוויץ............
"מה הוא הסביר לך?" שאלתי. "שני דברים עיקריים", השיב אבי: "הראשון, שכל פרט ופרט במציאות, כל שערה בזקן שלי, קשורים זה בזה ודבר אינו מקרי; והשני, שיש טוב ורע בעולם, ויש לבחור בטוב ולדחות את הרע". מונחי הטוב והרע שאליהם התוודע בחלום, היה ברור, שונים מאוד מאלה שבהם הורגל. הוא לא שכח את החלום הזה, וכששאלתי אותו עליו זמן מה אחר כך, הוא זכר אותו בבירור.
|
|