הודעת דובר צה"ל
היום (א' 20.11.11), ביקר ראש המטה הכללי, רב-אלוף בני גנץ בגיוס לחטיבת "גולני", בבסיס "מיטב", בתל-השומר. הביקור נערך במעמד ראש אגף כוח האדם, אלוף אורנה ברביבאי ומפקד זרוע היבשה, אלוף שלמה (סמי) תורג'מן. במהלך ביקורו, שמע הרמטכ"ל סקירה של מגמות ונתוני הגיוס, שוחח עם המתגייסים וסייר בשרשרת החיול. כתבה
בעקבות כך ובעקבות הידיעות האחרונות בתקשורת על נתוני הגיוס האחרונים, יח' דו"צ העלתה אל האתר שלה כתבה ואל ערוץ היוטיוב שלה סירטון המפרטים מה מקבלים המתגייסים החדשים (משתמטים הפסדתם!)
נואם בפני המתגייסים, מאחוריו סמל היחידה (צילום: יח' דו"צ)
היום (א' 20.11.11) ביקר ראש המטה הכללי, רב אלוף בני גנץ בעוצבת ברעם של פיקוד הצפון. במהלך ביקורו ערך הרמטכ"ל סיור בשטח, שוחח עם הלוחמים ושמע סקירה מפי מפקד העוצבה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "20.11.11 - ביקור הרמטכ"ל ביח' "מיטב" (בקו"מ) ובחטמ"ר 300"
משהו השתמבש אצל דובר צה"ל?
הרמטכ"ל מבקר את החיילים שמתגייסים.
יחד עם הרמטכ"ל מגיעים לביקור עוד שני קצב"כים (לפחות).
מתוך הביקור יוצאות שתי תמונות, כמעט זהות, בשתיהן נראה הרמטכ"ל בלבד.
הרמטכ"ל מבקר בעוצבת ברעם, מסייר לאורך הגבול, נפגש עם מפקדים וחיילים במוצבים, עם המח"ט ואולי אפילו עם מפקד האוגדה. והצילום היחיד שיוצא מהביקור הוא של הרמטכ"ל + איזה סרן בלמ"ז שבחוצפתו נדחף לפריים.
הרמטכ"ל מבקר בתרגול חטיפת חייל בחטמ"ר הבקעה. דובר צה"ל מוציא 4 תמונות. בחמש מהן מופיע הרמטכ"ל.
רק אחת מהן קשורה במישרין לתרגול.
רוצים לנחש מי לא מופיע בתמונה?
פורום מטכ"ל מתכנס לזכר יצחק רבין.
מי מופיע בכל התמונות?
רוצים רמז? ג'ינג'י עיניים כחולות נושא דרגת רב-אלוף...
לא, זה לא יצחק רבין.
זה בנימין (בני) גנץ (השם החדש שהרמטכ"ל קיבל בהודעות דו"ץ)
צריך להזכיר את אלבומי הניצחון של "אליפות צה"ל למפקדים בראשות הרמטכ"ל" ואת "מרוץ המפקדים בהובלת הרמטכ"ל"?