12-12-2011, 12:50
|
|
|
חבר מתאריך: 01.10.07
|
|
בגלל שהנושא הוקפץ... אני גיליתי על התוכנית כאן בפורום וצופה בה לאט לאט. ראיתי שלושה פרקים אאל"ט. התרחישים והתרגילים שהם עוברים נראים לי די מצחיקים.
יותר מידיי פירוטכניקה הוליוודית לדעתי (לא שרתתי ביח' המיוחדות של הרוסים, לא יודע אם כך הם מתאמנים אבל מרגיש לא מציאותי).
מה שכן, האקס-חיילת הישראלית משעשעת. עברתי על אלבומי תמונות שלה ברשתות חברתיות, מצד אחד היו לה דרגות רב"ט, מצד שני ע"פ התעסוקה ייתכן והייתה בקרקל (או שאלה אבט"שים).
בכל מקרה היא מוציאה ליחידה שלה ולצבא שלנו שם רע. לבחורה אין כושר בשיט, היא לא מסוגלת לעשות
sit-ups כמו בן אדם, אין לה משמעת, היא מרשה לעצמה לנבל את הפה מול המצלמות ושלחה את המ"מ שלה ללכת להזדיין על רקע חוסר שביעות רצון מזמן הארוחה שהוקצב לה.
לטענתה 10 דקות לא מספיקות לה והיא בחרה לא לאכול.
למיטב זיכרוני הזמן שהוקצב לארוחה בטירונות היה חצי שעה, כשאר מתוכם 10 דקות ראשונות הם חובה ואסור היה לקום מהשולחן. המ"כים שכנעו סרבנים לאכול כמו בגנון.
בגיבושים ובסדרות החי"ר שאני זוכר הוקצו לנו כ- 10 דקות לפירוק מנת קרב, זה כלל פתיחה, אכילה וניקיון (משום מה המספרים 7,10,12 נשמעים לי מוכרים, כנראה בגלל שהארוכה הייתה לצוות של 12 איש במקור, לפני נשירות, ו-7 דקות מטכ"ליות יש לכל דבר בצבא).
|