13-10-2011, 01:56
|
|
|
חבר מתאריך: 13.10.11
|
|
העלאת פרופיל, שינוי שיבוץ
היי, יש לי כרגע מטרה מסוימת ורק שבועיים לעבוד עליה (ועוד בחג) ואין לי מושג מאיפה להתחיל.
אני עם פרופיל 64 קב"א 51 ומתגייס עוד שבועיים (25.10) לגיוס כלל צה"לי.
כיוצא מגמת אלקטרוניקה הבנתי שמייעדים אותי לתפקידים נוראים בחיל האוויר או החימוש, וייעצו לי לעשות הכל כדי לא להגיע למקומות האלה. לא קיבלתי בכלל מנילה ולשם מכוונים אותי.
אני מאוד רוצה שירות משמעותי ומעניין ולא 3 שנים עם הרגשה של בזבוז, מעדיף גם לברוח קצת מהבית ולראות עולם. ומאוד רוצה מקום כמו מוד"ש\נ"מ.
לכן כמה שאלות -
1. קודם כל, יש בכלל מצב שאני מצליח לשנות את הפרופיל עד הגיוס? הוא 64 בעיקר בגלל בעיות כבד וכליות שאין להן שום השפעה על התפקוד שלי (לא כליה אחת כי אני יודע שעל זה פוסלים קרבי). אם אני בכלל מצליח לראות רופא מומחה שבוע הבא (מאוד מקווה) ושולח פקסים למיטב, יסדרו לי ועדה רפואית בזמן? אם לא, ידחו את הגיוס כדי לתת לי את ההזדמנות?
2. אם זה לא הולך, איך מוציאים חריג אג"מ ושוב, האם יש לי זמן בכלל? למי פונים? אפשר בכלל לעשות את זה אם אני מיועד לכלל צהלי?
3. גם אם אני משנה את הפרופיל או מוציא חריג, ועדיין לא משנים לי את הגיוס מהכלל צהלי, לסרב להתפנות? יש בכלל התחשבות באנשים שרוצים קרבי (כביכול) על פני ג'וב או שיעשו לי את המוות?
נערך לאחרונה ע"י n23 בתאריך 13-10-2011 בשעה 01:58.
|