12-10-2011, 16:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.05.09
|
|
גם לי יש תמונות...
היי.
בנוסף למה שאשר פירסם וכתב אז גם לי יש כמה מילים להגיד...
הביקור אתמול כפי שנאמר היה במסגרת יום הורים של טייסת אבירי הזנב הכתום.
הביקור לטעמי היה מוצלח למדי , נכחו כ 30 חברי מועדון שמילאו בערך 8 שולחנות אשר הוכנו עבורינו באחד מהדתקים בטייסת.
בנוסף מיקום הדת"ק היה סמוך מאד למסלול בבסיס והרעש במקום היה מחריש אוזניים כמעט כל זמן התערוכה והשהות שלנו במקום.
זכינו לראות את מטוסי העייט ממריאים ונוחתים כמעט ללא הפסקה , מטוסי העפרוני החדשים גם כיכבו ובנוסף מטוסי הרעם של הפטישים גם זכו להראות את עצמם.
בנוסף לתארוכת דגמים שלנו מוקם במקום גם דוכן לממכר מזכרות מהטייסת (חולצות , כובעים , תיקים , ספלים , מחזיקי מפתחות ועוד...) , תצוגה ממגוון אמצעי החימוש שנושא מטוס הסופה , תצוגה של ציוד חילוץ , מטוס שהועלה על מגבהים והוצג כאשר הוא מקפל ומוריד את כני הנסע.
בצהריים זכינו לראות התארגנות לטיסה של 4 ממטוסי הטייסת וכמובן לאחר התארגנות והרבה רעש כמובן שנפתחו מבערים והרעידו את האדמה... תצוגה של רכבי כיבוי של הבסיס שהגיעו בסירנות וגם דאגו לצנן טיפה את הקהל במקלחת מרעננת , תצוגה של חוליית אבטחת הבסיס בסיוע כלבי שמירה וגישוש ולסיום נחיתת המטוסים חזרה וסיום הארוע.
התמונות שלי גם יצטרפו לאוסף , סה"כ ברובם אותם תמונות אך ממצלמה ולא מהטלפון הסלולרי...
מקוה שנהנתם...
בברכת חג סוכות שמח עלינו ועל כל ישראל .
נערך לאחרונה ע"י שמולביץ אשר בתאריך 12-10-2011 בשעה 18:06.
|