20-10-2011, 23:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eli6778
יש הרבה אנשים שנחשבו למשוגעים והתברר שהם גאונים
|
אמת לאמיתה. למרבה הצער, יש הרבה יותר אנשים שנחשבו למשוגעים ולא היו גאונים על כל מרקוני או אדיסון יש אלף כאלו שיש להם רעיון והוא, איך לומר בעדינות, לא מציאותי.
ציטוט:
לענינו , אני איש ביצוע מעשי וקידום רעיונות ,בתחום האלקטרומכניקה,ולא יודע לנסח
|
כיצד אתה יכול להיות איש קידום רעיונות בלי לדעת לנסח? בתור מי שכבר יצא לו לתרגם איזה מסמך או שניים הקשורים בקידום רעיונות, מי שלא מסוגל לנסח אחד כזה הוא אולי רק מעכב רעיונות. מקדם אותם הוא בטוח לא.
ציטוט:
ואם הרעיון יכל לסיע לבטחון המדינה עדים לא יתיחסו
|
אם הרעיון ישים וקביל ואיננו סתם קשקוש, יתייחסו אליו. עד היום, עם כל הכבוד, לא הצגת לנו בפורום אפילו רעיון אחד שהיה ישים או קביל. כשאפילו אדם בעל מעט מאוד ידע טכני כמוני מסוגל לראות את החורים הלוגיים בתיאוריה הטכנית שלך, יש משהו בעייתי מאוד.
ואסיים במשל... בכיתה ג', כל הבנים בכיתה שלי כולל אותי, החלו לשחק בחוג הקט-סל בקיבוץ. אני זוכר עד היום איך אחזתי בכדור בפעם הראשונה ובדימיוני ראיתי עצמי עוד כמה שנים מיקי ברקוביץ' הבא.... אבל מה לעשות, הכוונת הייתה לא מאופסת, מהירות התגובה הייתה איטית והתברר שכשזה מגיע לכדורסל, אין לי את זה. לימים גדלתי וגיליתי שיש לי כישרון לא קטן ללמוד שפות חדשות וכך מצאתי עצמי בעבודה כמתרגם... לא כוכב כדורסל אמנם, אבל עבודה יפה, מכובדת והיא הובילה אותי לידיה של אשתי טובת המראה וגדולת הנפש. ומה מוסר ההשכל? זה יופי שאתה רוצה להיות משהו... זה לא בהכרח אומר שיש לך את מה שצריך בשביל להיות משהו. תמצא את מה שאתה טוב בו ותתמקד בזה.