לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-07-2005, 14:03
  שר היער שר היער אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל שר היער
נדחתה ההצעה לדחיית ההתנתקות

הממשלה החליטה היום ברוב גורף להתנגד בכנסת לכל עיכוב בתוכנית ההתנתקות.
שרי הממשלה דחו את הערעור שהגיש שר החקלאות, ישראל כץ (ליכוד), על החלטת ועדת השרים לחקיקה, לדחות את הצעת החוק לעיכוב ההתנתקות בשלושה חודשים. נגד הערעור הצביעו 19 שרים, ורק שלושה הצביעו בעדו: שר האוצר בנימין נתניהו, שר הבריאות דני נווה, וכ"ץ עצמו.
במהלך הישיבה אמר ראש הממשלה, אריאל שרון כי "דחיית ההתנקות מסוכנת ולכן לא תתרחש". שרון גם מתח ביקורת חריפה על שרי הממשלה שאינם יוצאים נגד האלימות שמפעילים קיצוניים מהימין, ואמר: "מצב הדממה הזה לא יכול להמשך".
בקול ישראל דווח כי שר הביטחון, שאול מופז, תקף את מי שעומד מאחורי היוזמה לדחיית ההתנתקות, השר כץ, ואמר לו: "אל תטיל ספק במוכנות של צה"ל לפינוי. אנחנו מוכנים, תתעסק בענייניך".
המשנה לראש הממשלה, שמעון פרס, האשים את שר האוצר, בנימין נתניהו, בביזוי הממשלה, ואילו שר השיכון, יצחק הרצוג, הזהיר כי דחיית ההתנתקות תפגע משמעותית בחיילי צה"ל ובמעמדה המדיני והכלכלי של ישראל בעולם.
השרה דליה איציק פנתה לשר האוצר, בנימין נתניהו, במלך ישיבת הממשלה ואמרה: "ביבי, איך אתה לא מפחד שזה יקרה עוד פעם? זה כבר קרה פעם אחת. מה יקרה אם מישהו לא יבין נכון את הקריצות והמשחקים שלך? מה יקרה אם יקום מטורף ויעשה את זה שוב? אני מתה מפחד ואתה לא עושה כלום". איציק אמרה את הדברים כשהיא רומזת לרצח ראש הממשלה, יצחק רבין ז"ל.
נתניהו הגיב לשרים שתקפו אותו על תמיכתו בדחיית תוכנית ההתנתקות, ואמר: "אף אחד לא ילמד אותי מה זה אחריות לאומית. גם אני רוצה להגיע לרגיעה והסדרים כמו כל אחד אחר, אבל בדרך אחראית, שלא תביא לחיזוק של גורמי הטרור, כפי שעלול לקרות כתוצאה מנסיגה חד צדדית של מדינת ישראל".

http://news.walla.co.il/?w=//740680
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר