20-09-2011, 12:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מגזניום
שהכלב שלי בגדר מטרד לי ולסובבים . משום שהוא בורח לי. לא שומע לי שאני קורא לו.
בורח לאן שהוא רוצה לפעמים זה שעות. מצד אחד הוא כלב נחמד ולא עושה כלום.
אבל הגודל שלו מפחיד אנשים. הוא פשוט אדון לעצמו . עושה מה ב**** שלו.
לפעמים הוא בורח ב10 בלילה וחוזר ב5 בבוקר.
|
שמע, אם הכלב לא בתוך הבית, הוא צריך להיות קשור. זה יפתור את בעיית הבריחות (שהיא אגב, סימפטום בלבד של הבעיה האמיתית)
ציטוט:
לגבי מאלף אין לי תקציב להשקיע. השקעתי בכלב הזה יותר מדי על אוכל(פרופלן) כל החיסונים.
למרות שהמצב הכלכלי שלי לא משהו השקעתי עליו הרבה.
|
שמע, אם אתה לא יכול להרשות לעצמך כלב, למה לקחת אחד מלכתחילה? כלב, או כל בעל חיים, זה לא הוט, שמתי שבא לך אתה לוקח, מתי שלא בא לך אתה זורק. המחוייבות שלך לכלב לא נגמרת במזון וטיפול רפואי. חינוך ויחס הם חלק מן החבילה.
ציטוט:
אילפתי אותו גם והוא יודע פקודות כמו בוא . שב. תשכב. תקפוץ.
הבעיה שהוא מבצע את הפקודות הללו רק שיש לי בשר ביד.
|
כיוון שהבעיה נובעת לא מאופיו של הכלב אלא ממערכת היחסים ביניכם. כל זמן שאתה לא ה"זכר השליט" בלהקה, זה לא ישתנה.
ציטוט:
אני התייעצתי גם עם הווטרינר שלו והוא אמר לי שזה כלב בעייתי שהוא צרות צרורות. ועדיף שאקח כלב אחר עם אופי נוח יותר.
|
אומר לך את האמת: הוטרינר שלך אוהב את הכסף שאתה משלם לו, באופן טבעי, ולכן ימנע מלומר לך שכל כלב שתיקח יהפוך להיות "צרות צרורות". הבעיה איננה באופי של הכלב אלא במערכת היחסים בינך ובינו. זרוק אותו וכך אחד אחר ובתוך חודש תמצא את עצמך עם "בעיות התנהגות" של הכלב החדש שנובעות מאותו המקום.
ציטוט:
אני מוכן להשקיע במקסימום 200 שח על אילוף שילמד אותו את הפקודה בוא. זה מה שאני צריך זהו.
אין לי מעבר לזה יכולת להשקיע
|
מה שאתה צריך זה לא אילוף של הכלב לפקודה "בוא". מה שאתה צריך זה ללמוד כיצד להטיל על הכלב את מרותך, לגרום לו לזהות אותך בתור "הזכר השליט". ברגע שזה יקרה, לא רק שלא תהיה לך בעיה עם "בוא" אלא שגם אתה וגם הכלב תהיו הרבה יותר מאושרים והבעיות האחרות, הסימפטומטיות, יפתרו כאילו מעולם לא היו שם.
אני לא מכיר את הגר אישית, אבל מכל מה שאני רואה כאן בפורום מדובר במישהי עם המון ידע וניסיון בתחום אז אני מרשה לעצמי להוסיף המלצה עליה.