23-08-2011, 17:33
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
אז אם זה לא "מובהק", אתה רוצה "להשתתף בניסוי" ? אל תשכח שרמות השימוש רק גדלות משנה לשנה, ושרוב בני האדם לא ישתו מכוס שיש בה נוזל שהחומר שבה "לא רעיל בצורה מובהקת"...
בכלל, בכל הקשור לסטטיסטיקה, ידועה הבדיחה בקשר לסטטיסטיקאי שטבע בבריכה שעומקה הממוצע 30 ס"מ...
אשר למחקר אינטרפון שהזכרת, אצטט ברשותך ממשרד הבריאות של מדינת ישראל:
ציטוט:
תוצאות המחקר כולו עדיין לא סוכמו אולם תוצאות חלקיות של מרכזים שונים השותפים במחקר כבר פורסמו. בעוד שסה"כ מחקרים בודדים אלו לא הדגימו קשר בין החשיפה לטלפון הסלולארי לבין התפתחות גידולים, במספר מחקרים נצפה קשר בין שימוש ארוך יחסית (מעל 10 שנים) לבין התפתחות גידולים בייחוד באנשים שנהגו להחזיק את הטלפון באותו צד שבו התפתח הגידול
בישראל, התנהל המחקר ע"י דר' סיגל סדצקי, מנהלת היחידה לאפידמיולוגיה של סרטן ושל קרינה במכון גרטנר, ביה"ח שיבא. מתוצאות המחקר עולה כי נמצא קשר מובהק בין שימוש מתמשך בטלפונים הניידים לעליית הסיכון להתפתחות גידולים בבלוטת הרוק. הסיכון בולט בעיקר בקרב אנשים שמאריכים בזמן השיחות ובמספרן, ואצל אלו שמרבים בשיחות בעיקר באזורים כפריים בהם קיים מיעוט יחסי של אנטנות (דבר המגביר את הקרינה הנפלטת מהמכשיר)...
|
ופה אנחנו בעיקר מדברים על 800-900MHz. מאז הדור השלישי התווספו לנו גם הטווחים של 1.8-1.9GHz בחלק מהחברות (ובחלק מטלפוני ה DECT הביתיים) וכמובן יש גם את הראוטרים האלחוטיים, והבלוטות' וחלק אחר מהטלפונים האלחוטיים הביתיים, שקורנים עלינו כבר ב 2.4GHz. החידוש האחרון הוא ראוטרים אלחוטיים שמגדילים לעשות, ועולים כבר ל 5GHz לשם האמינות בשידור וידאו HD באלחוט...
אז כמו שאמרתי. אולי הם צודקים, אולי הם לא. אני יודע שכשאני מדבר הרבה זמן בסלולרי, מתחיל לכאוב לי הראש. אולי זה רק נדמה לי, אבל, כאמור, Better be safe than sorry.
אגב, אי קבלת פיצויים על רקע תעסוקתי, אפילו אם מן הדין הם היו מגיעים לנפגע, היא לא תופעה נדירה במחוזותינו, כמו למשל אנשים שמתקשים ללכת בגלל מחלה, ובט"ל מסרב לתת להם אחוזי נכות... אז על זה לא הייתי מסתמך.
החשמל סטטי היה בצחוק... (לכן כתבתי אחרי זה "ועכשיו ברצינות")
|