02-08-2011, 09:32
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.06
|
|
"מה שבלב" נכון? הגעתי למקום הנכון? (רע לי)
היי
קוראים לי כפיר
לא יצא לי לכתוב הרבה בפורום הזה של פרש, בעבר הייתי פעיל יחסית בפורום צילום אבל עזבתי שם בגלל האנשים, אפילו שם נתקלתי בתחרותיות איומה...
טוב אז טיפה על עצמי כדי שיהיה לכולם יותר קל להבין את הסיפור שלי (אף על פי שהוא לא כזה מסובך, חיי לא עד כדי כך מעניינים חח) בכל אופן אני מאיזור המרכז בן 21 (כן כן גם בני 21 צריכים עזרה לפעמים אפילו מצעירים מהם) השתחררתי מהצבא לא מזמן ועכשיו אני לומד במכינה באונ' ת"א. יש לי הרבה על הלב וחשבתי שיהיה נחמד לכתוב לאנשים שאני לא מכיר את שעל לבי ואולי אקבל עזרה ועצות
טוב הסיפור שלי הוא כזה: הכרתי מישהי לפני חודש וחצי בערך לא אציין את שמה היא מרמת גן גרה קרוב אליי באופן יחסי.
הכרתי אותה דרך הפייסבוק ובאותו יום שהכרנו, בערב, אחרי כמה פעמים שדיברנו באותו יום החלטנו להיפגש הסתובבנו איזה שעתיים שלוש דיברנו אכלנו גלידה כמו באיזה סרט דרמה שגם אם לא ראית אותו פשוט מוכר לך... אני נשבע שנהניתי ממש אבל, כאילו שהייתה אטרקציה אדירה בלאכול גלידה או לטייל ולדבר. היא סיפרה לי על המשפחה שלה וגם סיפרה לי דיי מהר על הבעיות בחייה, היא סיפרה לי על שהיו לה כל מיני אקסים ובשלב מסויים גם שבגדה באיזה שניים מהם עם האקס הראשון שלה פעם אחת בסקס ופעם אחת רק בנשיקה. אני יודע אני יודע מה עובר לכם בראש "תיפרד ממנה" "למה להתחיל קשר עם מישהי שבגדה במישהו". בהתחלה כל המחשבות שעוברות לכם בראש עברו גם לי ולא ידעתי אם כדאי להיכנס למערכת יחסים כזו אם כדאי להיפגש שוב או אם כדאי להמשיך את הקשר בדרך כזו או אחרת.
החלטתי להמשיך את הקשר, לנסות, לתת לה ולקשר הזה הזדמנות רק כי נורא נהניתי איתה (אגב היא בחורה יפה ומושכת) היא בשלב מסויים היא אמרה לי שאני נראה בחור טוב ורגיש (אמת!) ושהיא לא תרצה לפגוע בי בשום צורה ורמזה שאולי עדיף לא להיכנס למערכת היחסים הזו. משהו שאולי אפילו גרם לי עוד יותר לרצות להיכנס אליה. הסעתי אותה הביתה וסימני עיקוב שלה והזמן שלקח לה לעלות הביתה פשוט גרמו לי להבין שאולי היא רוצה שנתנשק אז חיבקתי אותה והתנשקנו (כן, באותו יום שהכרנו, בפעם הראשונה שנפגשנו) למחרת חזרתי לבסיס לשבוע סגור בבסיס (לא הייתי לוחם ואף על פי שאת מרבית השירות שלי עשיתי בבסיס סגור באותה תקופה הייתי לפני שחרור ולא הייתי אמור לסגור) כל השבוע הזה דיברנו והיא נקשרה אליה ונקשרתי אליה, היא הייתה מקסימה, כל כך רגישה אליי עדינה, קיבלתי ממנה טלפון בחמש לפנות בוקר בטענה שהיא התעוררה ולא מצליחה להירדם וכי אמרתי לה שזה בסדר אם היא תתקשר מתי שבא לה היא רצתה לדבר ואיפשהו הרגשתי שהיא נהנית מחברתי אפילו הטלפונית.
(דיברנו עכשיו בטלפון וכנראה שאנחנו נפרדים אז אני לא יודע כמה רלוונטי מעכשיו והלאה תיהיה כל ההודעה מי שמעוניין להפסיק לקרוא מוזמן גם כך לא חשבתי שזה יעניין יותר מדי)
בכל מקרה אני אגיע לנקודה שהיום אנחנו כבר חודש ביחד מוגדרים כחברים והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי לא פעם (למרות שעבר רק חודש) גם בפייסבוק אנחנו מוגדרים חברים אבל לא משנה מה היא אומרת לי אני פשוט מרגיש לפעמים שזה הפוך, אני מרגיש לפעמים שהיא פשוט לא שם, לא איתי
שמשהו אחר מעסיק אותה אני רואה אותה מתחברת לוואטסאפ המון ובלי לכתוב לי כלום בשעות לא שעות מיד אחרי שאני מחזיר אותה הביתה (כאילו שהיא בוגדת בי) טוב אני יודע אני פרנואיד, הרבה פעמים אני פשוט מגזים עם החוסר אמון שלי בה ואגב זו הסיבה שאנחנו נפרדים כנראה עוד מעט כי אתמול בערב למדתי כל היום בידיעה שאנחנו נפגשים את כל היום תכננתי כך שאוכל לראות אותה כי אחרי אתמול רק בשישי נוכל להיפגש, לי חשוב לראות אותה אבל אולי שלה לא חשוב מספיק, אולי היא צריכה הפסקה ממני ונמאס לה ממני, לא יודע... תכננו להיפגש בשמונה וחצי וברבע לתשע התקשרתי אליה שאלתי אותה איפה היא והיא לא יצאה מהבית היא שאלה אותי מה השעה בכלל וראיתי שהיא פרסמה דברים בפייסבוק זאת אומרת שהיא לא הייתה באמת עסוקה במשהו נורא חשוב כמו לימודים או עזרה בבית אלא בעצמה ואין לי עם זה שום בעיה אבל למה לתת לי לחכות לה סתם? למה להתייחס אליי ככה שלשום לקחתי אותה בעשר בלילה מהלימודים שלה (היא גם חיילת וגם לומדת) הבאתי לה פיצה ולקחתי אותה הביתה, אני נותן לה את הנשמה ואוהב מכל הלב מבפנים עד הסוף. ואתמול בסך הכל רציתי להיפגש ואחרי שהיא שאלה אותי מה השעה היא התחילה להגיד לי שהיא עייפה ושעד שהיא תגיע כבר יהיה מאוחר ושאולי ניפגש ביום אחר הסברתי לה שהיום היחיד שנוכל להיפגש יהיה יום שישי וזה לא שינה לה כלום מבחינתה אין שום בעיה לא להיפגש כל השבוע. אז אוקיי, אני איתה, אם לה לא מפריע גם אם קצת הפריע לי וניסתי לפנות את המעט זמן שיש לי בשבילה אין לי שום בעיה לדחות את זה ליום שישי, אבל למה היא לא הודיעה? למה אני מחכה לה ורבע שעה אחרי שאנחנו אמורים כבר להיפגש אני מדבר איתה ומגלה שהיא אפילו לא יצאה מהבית? דיברנו הבהרתי לה שזה לא במקום היא רבה איתי קצת ולא מיד הסכימה איתי בסוף היא אמרה שהיא מצטערת ושהיא מבינה אותי (לא יודע אם זה מתוך הבנה אמיתית או כי נמאס לה להתווכח והיא ניסתה פשוט להפסיק לריב) ואז בסוף השיחה השעה הייתה עשר וחצי והיא אמרה שהיא הולכת לישון אמרתי לה לילה טוב והיום בבוקר נכנסתי לוואטסאפ לענות לחבר שלי וראיתי שהיא הייתה מחוברת ב 23:52... מה זה אומר? עם מי היא יכלה לדבר בשעה כזו? היא בוגדת בי? טוב היא בטח לא בוגדת בי אבל למה היא שיקרה לי כשאמרה שהיא הולכת לישון? היא ניסתה להיפטר ממני? לא היה לה כוח אליי?
יכול להיות שהוואטסאפ דפוק ומשקר?
תראו יכול להיות שאני פרנואיד ואני יודע שאני מגזים, עוד אני יודע זה שהקשר הזה לא בריא בכלל.
אבל תגידו לי מה אתם חושבים? נכון שחודש זה לא הרבה (הייתה לי חברה שלוש וחצי שנים ונפרדנו לפני שנתיים וחצי) אבל הספקתי להיקשר אליה כל כך, היא התקדמה כל כך מהר ונתנה לי תמיד את התחושה שאני מכיר אותה לפחות חצי שנה
זה לגיטימי לפחד שהיא בוגדת בי? זה לגיטימי לא להבין למה היא בוואטסאפ?
עכשיו החלטתי שאני מדבר איתה על זה למרות שידעתי שבשניה שאני פותח את זה היא נפרדת ממני
ידעתי שזה יעציב אותי קצת להיפרד ושישאיר אותי לבד (זה לא כיף להיות לבד) אבל כאילו שהרגשתי שהקשר הזה לא יכול להימשך יותר מדי עם החוסר אמון שלי ואיפשהו אני מרגיש שאם זו הייתה מישהי אחרת אולי אפילו לא הייתי מסתכל בוואטסאפ הייתי מראש סומך עליה בעיניים עצומות
מה שאני מנסה להגיד זה שאני מודע לעובדה שאני מגזים ושאני פרנואיד אבל שאני יודע שאם זו הייתה מישהי שאני מרגיש שאני יכול לסמוך עליה דברים היו נראים אחרת לגמרי
בבקשה עזרה?