will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
אילן כנראה לא מצא סרטונים של הסדרה כי היא אמנם מבוססת על סיפורו של אל סיד, אך היא נקראת במקור (ביפנית) "הרפתקאות אל סיד הקטן" – リトル・エル・シドの冒険, קרי: "ליטל אל סיד נו בוקן", או ב־"אינגריש" (ההגיה היפנית של מילים אנגליות): "ריטרו ארו שידו נו בוקן".
גם באנגלית שמה: "Adventures of Little El Cid", אך בגרסא הספרדית נקראת "Ruy, el pequeño Cid", ובצרפתית: "Rody le petit Cid", כלומר "רוי/רודי, ה־'סיד' הקטן".
זו אנימה משנת 1984 מבית אולפני ניפון, אותם אולפני אנימציה יפניים שאחראיים לרוב סדרות הילדות הקלאסיות: פיטר פן, הלב, עליסה בארץ הפלאות, בינבה וכו׳ וכו׳ וכו׳..
בהחלט זה
נ.ב מעניין אותי מדוע בזמן שתוכניות אחרות מבית היוצר הזה דובבו לעברית,דווקא זה נשאר בשפת מקור בהתחשב בעובדה שזה מיועד לילדים בגילאים שלא כולם יודעים לקרוא בהם
יש להם אתר באנגלית שובי?
אין באתר היפני אופציה לתוכן באנגלית מלא.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
תודה לך מאוד שובי אין עליך. האתר הזה יעזור לי מאוד למצוא קלאסיקות שאני מחפש.