|
26-07-2011, 23:14
|
|
מנהל פורום מתגייסים
|
|
חבר מתאריך: 15.06.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי kanabis
השאלה, אם המצב באמת ככה? או פשוט המצב הזה רק במרכז הארץ?
|
אותי המשפט הזה הצחיק, נכון שיש דבר כזה שנקרא "הבועה התל-אביבית", אבל זה לא אומר שרק שם אנשים מזוייפים. אנשים מזוייפים בכל מקום, כי זה הטבע שלהם, אתה לא צריך ללמוד לשנות את זה, אלא לחיות עם זה.
אני בטוח שגם בקיבוצים יש אנשים כאלה, לכולם היום יש פייסבוק, זה לא ממש משנה, פייסבוק הוא רק כלי, או עוד אמצעי.. אישית אני לא מתחבר לזה, לעובדה שלכולם יש תמונות, וזה נראה לי רדוד וטפשי(ובאמת שלא בקטע מתנשא) "נראה לי כמו חבורה של טפשים שמנסה לתקשר עם עוד טפשים בשפה נמוכה"-האנק מודי, קליפורניקיישן.. הפייסבוק נהפך לחלק מרכזי מהחיים של כל כך הרבה אנשים, והוא פשוט שואב אותם, זה לא אומר שאני לא מדבר עם אנשים שיש להם פייסבוק, אני פשוט לא לוקח חלק בזה..
מידי פעם, בחיים, תמצא גם חברי אמת, שילוו אותך ותוכל לסמוך עליהם באופן מלא, ולדעת שהם יהיו שם. אין הרבה כאלה, ובכלל במילה חבר אני משתמש לעיתים רחוקות.
הצגות? ברור שהכל הצגות, זה המשחק, כולם שמים מסכות, חלק כי זה עוזר להם להשיג משהו בחיים, בעצם לכולם זה עוזר, זה מגן עליהם זה מקדם אותם, וזה גם מגעיל ודורסני אבל לא תמיד.
אני משתדל להיות כמה שיותר אמיתי בחיי, אבל במקביל אני יודע שאין הרבה אנשים שאפשר לסמוך עליהם, ואם הבנתי את זה בגיל כל כך צעיר, אני בטוח שהגיע הזמן בשבילך להפנים את זה.
בכל מקרה התשובה לשאלה ששאלת בכותרת היא: לא.
לא כולם שטוחים חסרי אופי, אתה צריך פשוט להנמיך את ציפיותך, לא לסמוך ישר על אנשים, לדעת שבסופו של דבר כל אדם לעצמו, ומצד שני לזכור, שיש פה ושם גם אנשים טובים, יש.
אתה לא יכול לחיות ולבודד את עצמך לגמרי, גם אם זה מתוך רצון להגן על עצמך מלהיפגע, אתה צריך פשוט לחכות ולראות.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי kanabis
אפילו האקסית שלי האחרונה מישהי שהייתי איתה 6 וחצי שנים, וזה הסתיים לפני שנתיים+ מאז לא מצאתי מישהי שאני יכלתי להתחבר אלייה, עמוקה מספיק, לא נכה רגשית, בחורה אמיתית, עם אופי.
|
אתה מתכוון שהאקסית שלך, שהיית בטוח שהיא דבר אחד, מתגלה כדבר אחר לגמרי? זה טבעי..
בכל מקרה, לסיכום לכל התגובה שלך:
אל תוותר כל כך מהר על כלום, לא כולם ככה, ונכון שחרא שהעולם היום "כולו" בפייסבוק, אבל אם אתה רוצה להיות שלם עם עצמך, ותכלס לעשות מה שטוב לך גם אם זה שונה והפוך לגמרי מ"הזרם", תעשה אותו. ככה אני מאמין.
נערך לאחרונה ע"י deltaforce בתאריך 26-07-2011 בשעה 23:26.
|
|