12-07-2011, 00:15
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.11
|
|
שחקים אע"מ ועוד שאלה
טוב, אז אולי מישהו קרא את האשכול הזה שבו שאלתי בנוגע לחבצלות ושחקים (ואולי באשכול הזה מישהו יגיב לי ). בכל מקרה היו כמה התפתחויות, ולכן יש לי כמה שאלות:
טוב אז אחרי די הרבה מאמץ הסכימו לתת למלא שאלון רק למסלול שחקים אע"מ (אני עם קב"א 54 ודפ"ר 70, בכל מקרה אני עדיין אלחם על האפשרות למלא שאלון גם על חבצלות). אשמח אם קצת יפרטו על המסלול מן המותר, אבל השאלה העיקרית שלי היא האם המסלול הוא מודיעיני והאם יש בו התעסקות יחסית גדולה יותר משאר המסלולים במדינות ערב וכדומה.
ד"א, בשיחה עם הפקידה של מודיעין נאמר לי ש"בשכלול הנתונים שלך החלטנו להביא לך למלא שאלון רק לשחקים אע"מ" - עכשיו חוץ מדפ"ר וקב"א איזה עוד נתונים יש להם עליי לעזאזל? זה די תיסכל אותי כי היא לא בדיוק אמרה, וחבר שלי שההבדל ביני לבינו הוא רק הדפר (לו יש 80 ולי כאמור יש 70) קיבל אפשרות למלא שאלונים לכל המסלולים (חבצלות וכל מסלולי שחקים). למישהו יש רעיון? קרה משהו דומה?
ולכל מי שתוהה, הציונים שלי יותר גבוהים מהציונים של חבר שלי (אני עושה 5 יחידות באנגלית, מתמטיקה, מחשבים וביולוגיה והציונים שלי בסביבות ה90+), אני לומד לפסיכומטרי ואני בעל מוטיבציה גבוהה מאוד, ולכן כל העניין ממש תיסכל אותי.
|