לי יש כמה.
למה לא הלכתי לתנועת נוער כנער - בלי קשר לסיפורים מה הולך שם בטיולים שיושנים בשטח אלא האופן בו הם מטיילים ורואים את הארץ ולא יושבים בבית בחופשים.
מדוע לא למדתי לנגן בתזמורת, כאשר הציעו לי את האופציה - כנער הציעו לי ללמוד לנגן על כלי נשיפה ולנגן ואני חשבתי למה אני צריך את השטויות כאלה בחיים.
היום אני נושק ל 30 ושואל את עצמי מדוע לא לקחתי את האופציות האלה כנער.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
לירון, אימון אישי? למה אתה צריך את זה? אתה חיי טוב, ולכן למה לך לזרוק כסף לפח?
לאחרים חרטה תמיד תשאר חרטה אפילו שאתה משאיר אותה מאחור, והיום אין לי זמן ללמוד לנגן ויש לי בעיה לבלות בשטח עקב המצב הרפואי של העין.
אני רואה 6:6 ולא תראו משהו מוזר,אם תפגשו אותי פנים מול פנים,אבל המצב של העין גרם לי לוותר על כמה דברים בחיים וטיול בשטח זה אחד הדברים, שהמחלה לא נותנת כל כך בקלות.
אדם שאוהב פעילויות בשטח,יכול להיות מאבטח טיולים או מדריך טיולים וכן כבן 20+ לעשות את זה גם כאדם מבוגר ולקבל על זה כסף לידע כללי,אבל עם מחלה כזאת בעין זה בלתי אפשרי.
המחלה בעיקרון משנה את הצורה של הקרנית והלחץ על הקרנית ברמה שניתן לראות רק בעדשת צילום מיוחדת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 07-07-2011 בשעה 13:32.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "לירון, אימון אישי? למה אתה..."
לינוקס,
לאימון אישי יכולות להיות כמה וכמה מטרות. זה לא חייב להיות למטרות של חסכון כספי או ענייני תעסוקה. יש באימון האישי, אם אתה כמובן בוחר את המאמן האישי הנכון עבורך, אפשרות לקדם אותך בהרבה תחומים שאתה מרגיש בהם תקוע ולא יודע את הסיבה. זה יכול להשפיע על ענייני זוגיות, בריאות, כסף, תעסוקה, משפחה, הרגשה פנימית ועוד.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "חרטות העבר יש לכם/ן כאלה?"
להצטרף עכשיו לתנועת נוער יהיה די מטריד, אבל אתה תמיד יכול לקחת כמה שיעורי נגינה.
יש הרבה תזמורות והרכבים לאו דווקא לבני-נוער או למקצוענים. אם יש לך את האמצעים והזמן להשקיע, אז למה לא?
מה גם שבימינו לא חובה לקנות כלי נגינה חדש, אפשר לשכור או לקנות יד שניה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "בוודאי אבל לא חושב עליהם יותר מידי"
ברור תשמע שהיה לי רכב הייתי מטייל כל הזמן בשמורות טבע,ואני אחזור לטייל בימי שבת אחרי שאמצא את הגולף שאני רוצה לקנות,אבל אני לא יכול לישון בשטח או ברכב אלא חייב סביבה סטרילית בבוקר ובערב מינימום.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "חרטות העבר יש לכם/ן כאלה?"
אין לי חרטות.
יותר מזה, אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו. כל דבר שהוא... לא הייתי משנה דבר.
לא, אני לא אומר שלא עשיתי טעויות. עשיתי, למכביר. פגעתי באנשים. עשיתי דברים שאני לא גאה בהם. טעיתי הרבה. בחרתי בדרכים הלא נכונות פעמים רבות. אי הבנות הובילו אותי למקומות לא נכונים...
אז למה אני לא מתחרט ולא הייתי משנה דבר? כי כל שינוי כזה היה צבוע עד דמעות. תמיד עשיתי את מה שנראה לי נכון לעשות, גם אם בדיעבד התברר כטעות. תמיד בחרתי את הדרך שלי. כל דבר שעשיתי, כל בחירה שבחרתי, כל טטעות שטעיתי, כולן היו נדבכים, לבנים בבניין של האיש שאני רואה כל יום מול המראה. ובאופן משעשע אני די מסתדר עם האיש שאני רואה כל יום מול המראה. טוב לי עם מי שאני היום. טוב לי עם הכיוון שאליו החיים הובילו אותי. לשנות משהו היה משנה הכל...
אם הייתה לי מכונת זמן והייתי יכול לחזור אחורה, הדבר האחד שהייתי עושה זה משיג כרטיסים לשורה הראשונה