27-06-2011, 14:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
חי בלה לה לנד
מישהו ראה? מה אתם חושבים?
מצד אחד הפרק הראשון היה מצחיק, אפילו מצחיק מאוד - אבל זאת גם הבעיה, נראה שיוצרי התוכנית הציבו מטרה להשפיל עד עפר את כל המתמודדים.
בניגוד להישרדות, לדוגמא, ששם התערבות ההפקה נמצאת מאחורי הקלעים, נראה שפה לא ניסו להסתיר את כל הטריקים כדי להפוך את התוכנית למעניינת אך גם ללא הוגנת.
הדמות הכי בולטת בסיפור הזה היא דמותו של דודו אהרון, אני לא יודע אם הוא ככה במציאות אבל מוציאים אותו רע מאוד בתוכנית - כולם טסים במחלקת עסקים, הוא טס במחלקה ראשונה (וכאילו מספר בבישנות שהמנהל שלו שידרג אותו ואיזה בזבוז) כולם ישנים בזוגות בחדרים, דודו אהרון ישן לבד. דודו אהרון וג'ולייט מבקשים ספר, מגיע ספר שאומר "אמרו לי שאני מספר רק את דודו אהרון".
במשימה הראשונה אומרים להם לבחור זמר אחד שיופיע בקוקטייל לצורך הצגת התוכנית באירוע של ישראלים בלוס אנג'לס, ההפקה מאפשרת למתמודדים לבחור בעצמם את זהבה בן (יותר מבויים מזה לא היה). זהבה בן שרה בפני כל המתוחות של לוס אנג'לס את "אין אהבה בעולם, כמו אהבה של אמא", כל המתוחות בוכות ורצות להזריק בוטוקס (לא מראים את הקטע עם הבוטוקס), יצא קטע מרגש, אבל אז עושים "הפתעה" אתי לוי (אחותה התאומה אך הצ'ילבה של זהבה בן) מגיעה משום מקום ומתחילה לשיר. למה בהפקה החליטו להביא גם אותה? לא ברור. סתם התעללות בזהבה בן.
בקיצור, אני אתן לזה עוד צ'אנס, התוכנית סך הכל נחמדה, אבל אם זה ימשיך להיות סתם מצעד השפלה אני לא מתכוון לראות את זה.