31-12-2005, 16:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
בלאט.. טוב נו, מהתחלה!
שם :רעות
מקור הכינוי : בד"כ קוראים לי תות, אז זה התגלגל מתות לתותית\תותינה\תוש\תותוש וכ'ו.. =]
מקום מגורים :מושב סגולה, ליד קרית גת.
גיל + ת. לידה :23.6.88 , בדרכי לעבר ה18.
איך הגעת לפרש ול"מה שבלב" ?ממ שלחו לי ציור שהועלה על פרש,הראתי לרחלי, היא פישפשה בלינק מצאה את האתר והכריחה אותי לבוא =]
מה עושה בחיים כרגע :תלמידה
תחביבים :לכתוב, לצייר {לא שאני טובה בזה כל כך חח}, ובעיקר לבלות עם חברות ולעשות כמה שיותר שטויות!!
מוזיקה אהובה : אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה, זה הולך אצלי לפי מה שמתחשק,כרגע אני על אר אנד בי ומוזיקה שחורה.
שיר אהוב : Staind - Outside הוא השיר שאני הכי אוהבת בעולם.תתעמקו בו ותבינו למה.
מאכל אהוב :ריז בחליב!!!! עקרונית זה אורז בחלב, מבושל עם סוכר וזה כמו סחלב קר רק יותר טעים, ונחשו מה? אני אוכלת אותו עכשיו,יאמייייייייייייייי...!!
עיר/ארץ אהובה :ארץ ישראל שלי!! ושלא נשכח לרגע את ת"א =] אומנם הייתי בחו"ל, אבל פיפול -אין על ישראל!
סרט / תוכנית טלוויזיה אהובה :טוב כרגע התלהבתי בסרטים מ"המסור" הוא מגניב לאללה.. מתה לראות את המסור 2=]] אבל סדרות יש שלא ישתנו, אני חובבת קומדיה בד"כ, אז "חברים", "דרו קארי", "תהרוג אותי וזהו" ואחרון חביב שהוא לא קומדיה ואני מכורה בטירוף: "מכושפות" שיש כל יום שבת בעשרה ל8 !!!!!!!!!!!!!!!11 =]]]]
ספר אהוב :"עלובי החיים" <--- לעולם לא ישתנה.
דמות מוערצת :אחותי הגדולה, היא הדמות לחיקוי שלי. היא חרוצה,יפה,עקשנית,מדהימה !!לירון אני אוהבת אותךךךךך =))
מספר מזל : מממ 2 ו..7 , 2 כי זה תמיד ביחד, ו7.. אין לי מושג, הוא תמיד יוצא לי !!
צבע אהוב :כחול\סגול\בורדו
תוכניות לעתיד (אם יש) :להיות סופרת\פסיכולוגית\שפית.
תכונה שמאפיינת אותך :אוהבת לעזור, לראות את השינוי בפניו של אדם ברגע שהצלחתי.
הדבר שהכי מרגיז אותך :אנשים שקרנים וצבועים.
בחיים לא תעשה/י :לא אבגוד.
את/ה בחיים לא יוצא/ת מהבית בלי ... :הפלאפון שלי, ברור! וכסף, ומשקפי שמש בקיץ =]] חיחי
אם היית זוכה עכשיו בלוטו, מה היית עושה עם הכסף ?תורמת חצי למוסדות, שומרת לעצמי קצת בצד לעתיד בבנק ומחלקת לכל המשפחה שלי, לצאת מחובות, לאחותי הגדולה לסיים את הלימודים, לאחותי הבינונית להתחיל עם משהו אחרי שנה קבע.. לאח שלי אולי לבנות בית עם החברה שלו. וכ'ו.
אילו דברים היית לוקח איתך לאי בודד ?לא הייתי הולכת ללא רצוני, אבל קרם הגנה, פלאפון, ספר ואליקופטר שיחזיר אותי הבייתה אההההה ואת סבתא שתכין לי ריז בחליב,יאמי!!
בסולם של 1-10, איזה ציון תתנו לעצמכם בדברים הבאים (אתם מוזמנים להוסיף משלכם) :
אחריות -10
השקעה -תלוי במה, לרוב 10.
אופטימיות - 7
מקוריות -20 =]
התמודדות במצבי לחץ -כל מה שלא קשור למבחנים ועבודות -10.
מוטיבציה -4
איכפתיות -100 ולא, לא הוספתי 0 בטעות.
שליטה עצמית -6
עזרה לזולת -1,000,000
עוד משו ?
=]
תות