04-07-2011, 00:11
|
|
מנהל פורום מתגייסים
|
|
חבר מתאריך: 15.06.07
|
|
זה קשה, מתישהו זה יעבור
כבר הייתי בסרט הזה, ומשום מה אני מרגיש רע בגלל שתמיד נפרדים ממני..(טוב לא תמיד אבל..)
זה צורב ברגעים הכי לא צפויים, זה בא ונושך אותך. היום כמעט שלחתי לה סמס פשוט באופן אוטומטי בקשר למשהו, ורק כבר כשהתחלתי לכתוב הבנתי..
וזה קשה כשמצפים ממך למחוק בן אדם בכזאת קלות, לפחות ככה התחושה, למשל לא הבנתי מה היה כל כך דחוף לה לשנות בפייסבוק למצב של "רווקה" (לצורך העיניין לי אין פייסבוק אז לא היה מה לשנות אבל עדיין) כבר באותו היום היא שינתה..
או שלא הבנתי למה לא מגיע לי לדעת למה באמת זה נגמר אלא רק תירוצים וסיפורים מסביב.
ציפיתי ליותר, ובאמת האמנתי שמגיע לי יותר מזה. ואני אמור להיות שמח(?) כי כנראה שאת היותר שמגיע לי אני אקבל לא אצלה אלא במקום אחר, אם בכלל, אבל איכשהו רק הזכרונות צפים בשלב הזה, כל פעם במצב אחר, או בתחושה אחרת, או במקום אחר שמזכיר אותה.
אגב,
קראתי את מה שסיפרת עליו, אבל האמת היא שאין לי שום עצה לתת לך, אין לי מושג מה הייתי עושה,בעצם, כבר החלטת לא ללכת על זה ככה או ככה לא? וזה גם לא קרה לי אף פעם, אף פעם לא הייתה לי ידידה שהפכה לחברה. וחברות לשעבר תמיד רצו להישאר ידידות וסירבתי לשמור אפילו על קשר של שיחה בחודש, פשוט לא מסוגל.
נערך לאחרונה ע"י deltaforce בתאריך 04-07-2011 בשעה 00:17.
|