מדובר בסדרת אינטרנט (אם אני לא טועה, חברת וורנר ברוס לא הסכימה להרים את הפרוייקט).
בינתיים מדובר בעונה אחת עם עשרה פרקים (פרק שמיני יצא אתמול). ככל הנראה, זאת סדרת
הקדמה לסרט שאמור לצאת בשנת 2013.
אני תמיד אהבתי מורטל קומבט, אז אותי הם קנו. יחסית לסדרת אינטרנט (כל פרק בממוצע 9
דקות), השקיעו בה המון. אני מאוד אהבתי.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "לא יודע מי שמע ומי לא; "מורטל קומבט: המורשת""
הסרטונים לא רעים כלל, אבל לא כולם חופפים לאותו קו עלילה. שים לב שבסרטונים על סוניה, קיינו וג'קס יש חיבור ישיר לטריילר (שאותו הבאתי כבר בפוסט אחר ), ואילו סאב זירו וסקורפיון די מזכירים את הקו המקורי, ולא כפי שיש בסרטון הטריילר- מיסטיקה לעומת רוצחים שכירים וסדרתיים. כפי שכתבתי אז- מאוד אהבתי את החיבור למציאות- ברקה הוא לא גנרל של עולם אחר אלא רוצח סדרתי, סקורפיון הוא רוצח שכיר ולא נינג'ה וכו'.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "הפרקים של סאב-זירו וסקורפיון הכי טובים, לדעתי"
התחלתי מפרק מספר 9 (כידוע לך) ואחרי זה מפרק 1 עד פרק 9 שוב הפעם ב HD. אתה צודק לגבי הפרק הכפול של סקורפיון וסאב-זירו שהוא הכי טוב בינתיים,אבל גם הפרק הכפול של קיטאנה ומלינה לא היה רע בכלל.
יש בעיה עם מספר דמויות שהם פיספו איתן ריידן וסוניה,אבל גם מהקיסר לא ראיתי מספיק בשביל להחליט לגבי המקרה שלו. (את ריידן אולי אפשר יהיה לאהוב בהמשך.)
סוניה מאז הסרט השני של mortal kombat הדמות שלה נהרסה עם השחקנית הלא נכונה כמו במקרה של הסדרה הזאת והם היו צריכים לחפש שחקנית כמו הסוניה המקורית רק צעירה שמתאימה לתפקיד.
עשו כאן שילוב של המקור ורימיקס שנאמן למקור רק עם עלילה ועלילה קצת שונים. נקווה להמשך,כי הקו הנוכחי נראה טוב מאוד.