14-05-2011, 17:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.02
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי The_Equivocator
מנטרות? אולי בטכניון, ובתל אביב כאשר שואלים מדוע אין הגשת ש.ב חובה, עונים "כך החליט המרצה!", באמת איזה מן מרצה חושב שעדיף להעביר את הקורס ללא עבודות חובה להגשה? בטח המרצים בטכניון, ות"א מאוד מיוחדים נכון?
אבל בבן-גוריון, לא מתבישים להודות באמת הפשוטה, "אין-תקציב".. (אני אישית קבלתי תשובות כאלה לא פעם אחת).
אתה אמרת שרוב המטלות בטכניון, הם הגשות ברשת בסגנון אמרקאי, אני אומר שזה לא שווה יותר מדי(ללא השקע אמתית), ואם לא משקעים בזה, אז מעדפים כבר לא לתת עבודות בכלל, או עבודות ללא ציון.
|
אתה טועה, חביבי.
אתה מתווכח במקרה בו אין מקום לויכוח.
אני מסביר לך שעבור קורס מסויים בטכניון, מרצה אחד מחליט ששיעורי בית מסויימים יהיו תקפים, אחר מחליט שיהיו מגנים ואחר מחליט שאין בכלל מהסוג הזה. יתרה מזו, יצא לי לפגוש במרצים ששינו את מתכונת שיעורי הבית מהגרסה בה הם העבירו את אותו הקורס בסמסטר אחד קודם, תוך נימוקים משכנעים המתבססים על סטטיסטיקת הצלחות מהסמסטר ההוא.
(בדיוק כפי שהמרצה עצמו מחליט אם המבחן יהיה אמריקאי או לא [דבר שלכאורה משפיע על כמות הבודקים]).
גם לי יצא לשמוע, ולא פעם אחת, "אין תקציב" - אפילו בהקשר של שיעורי בית.
אך לא בהקשר של אופן ההגשה, אלא לכל היותר במשך בדיקת שיעורי הבית...
בנוסף, אתה זקוק לשיעור בהבנת הנקרא.
לא כתבתי מעולם שרוב המטלות בטכניון הן מטלות ברשת (כתבתי שחלק ניכר מהן הוא מטלות ברשת, כלומר, חלק משמעותי. ההסקה שזה רוב לא רק שלא מתבססת על דבר, אלא פשוט לא נכונה) , ובכל מקרה, מעולם לא ציינתי שהן אמריקאיות (הא?).
אני מאמין שהדיון נפסק ברגע בו אתה מגיב על דברים שלא נאמרו מעולם...
נערך לאחרונה ע"י Shai בתאריך 14-05-2011 בשעה 17:25.
|