05-05-2011, 17:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
א. אני ממש לא מעוצבן. נסה לקרוא את ההודעה שלי בטון שליו.
ב. ההבדל הוא די גדול. מהסיבה הזו, אגב, אנחנו משקיעים לעיתים לא מעט בשכירת דוגמנים לצילומים.
כלומר, אם אני רוצה לצלם, נניח, בחורה יפה שלובשת שמלת כלה, כולה מאופרת ומסודרת, בתוך מבנה נטוש, כשהיא בוכה והאיפור נמרח לה על הפנים מדמעות.
יש לי 2 אפשרויות - או ללכת לבית כזה ולקוות שבמקרה תהיה בחורה כזו, ועוד שתסכים שאני אצלם אותה - או לשכור דוגמנית, שמלה, מאפרת, סטייליסט, מעצב שיער, עוזרי צלם, אבטחה וכו', ולעצב בעצמי את הפריים.
לא מן הנמנע שאנחנו נהנדס את הצילומים שלנו, אבל לא יעלה במוחו של אף צלם לקחת את הדוגמנית לסטודיו ולצלם אותה שם, ואז להדביק אותה על רקע של בית נטוש שצילמתי לפני 4 שנים כי "עד כמה זה שונה ממצב שאני סגרתי עם בעל הספינה להגיע לאותה נקודה?".
אם אתה מהנדס תמונה, תהנדס את התמונה, צלם אותה ופרסם בפורום.
אם אתה לא מהנדס תמונה, פשוט תציג את מה שראית. הרבה מאוד פריימים יפים קורים מבלי שנתכנן אותם, והיופי הוא להסתובב עם מצלמה בזמן הנכון, במקום הנכון, ולזהות את הסצינה המעניינת.
אם אתה נמצא במקום הנכון אבל פיספסת את הזמן הנכון בכמה שניות, לא צריך להתבאס... ממשיכים לנסות :-)
עריכה: בצילומי הברקים האחרונים שהעליתי (מתחילת השבוע או שבוע שעבר) פיספסתי לא מעט ברקים, שהיו מול המלמה שלי בדיוק בזמן שבין פריים לפריים (כלומר, נגמרה חשיפה של 30 שניות, הסתכלתי כמה שניות לראות מה יצא בפריים ואז בדיוק מולי ברק ענק מופיע).
פיספסתי את הרגע המכריע בחצי שניה והברק לא הופיע בפריים שלי... אין מה לעשות, זה קורה... לא שותלים ברק מתמונה אחרת, ממשיכים לנסות ולצלם. בסוף מצליחים (או שלא )
נערך לאחרונה ע"י Narxx בתאריך 05-05-2011 בשעה 17:23.
|